Sute de vinuri și alte băuturi alcoolice livrate direct de pe eMAG.

Peste 800 de vinuri liniștite, 145 efervescente, 27 de șampanii – la care se adaugă peste 230 de tipuri de whisky, aproape 50 de cognac-uri și armagnac-uri, peste 70 de ginuri, peste 100 de romuri – și alte băuturi – sunt de azi disponibile online pe eMAG la secțiunea “Băuturi alcoolice”.

Publicitate
Excursii

O veste bună pentru milioanele de clienți ai platformei, mai cu seamă pentru că, odată cu inaugurarea secțiunii de băuturi, comanda se poate face într-un singur loc, o singură dată – pentru vinuri de la crame diferite – iar sticlele ajung la destinatar într-un singur pachet, uneori cu livrare extra-rapidă la punctele easybox, cea mai modernă modalitate de livrare a platformei, amplasate în locatii sigure și usor accesibile.

Foarte folositoare este opțiunea de a vizualiza produsele livrabile în maxim o oră în cele 6 sectoare ale Capitalei și în mari orașe precum Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Oradea, Sibiu și Timișoara prin intermediul serviciului de livrare rapidă Tazz by eMAG.

Publicitate
IPPU

Tot mai mulți români au descoperit beneficiile cumpărăturilor online și nu se mai deplasează în magazinele fizice

Lansarea unei secțiuni de băuturi este o mișcare cu posibile efecte importante pe piața băuturilor alcoolice de la noi din țară, având în vedere cele peste trei milioane de clienți unici activi ai platformei eMAG. Și până acum aceștia puteau achiziționa băuturi la această adresă, dar acestea erau vândute de către furnizori diferiți, fiecare din stocurile proprii. Un articol mai vechi al nostru, de acum patru ani, despre ideile care se vehiculau atunci privind oportunitățile ivite odată cu comercializarea de vinuri prin eMAG, puteți găsi la noi pe site aici. Iar lansarea de azi chiar depășește opțiunile discutate atunci. Iar tendințele de achiziție online impuse de izolarea pe timpul pandemiei CoVID 19 constituie și ele un imbold pentru acest tip de comerț.

Produsele pot fi comandate atât online de pe site-ul www.eMAG.ro cât și prin intermediul aplicației.

“Prin introducerea acestei noi categorii pe site-ul eMAG urmărim să oferim clientilor o gamă completă de produse în categoriile de vinuri și băuturi spirtoase. Tot mai mulți oameni au descoperit în această perioadă beneficiile comerțului online, astfel că ne-am pliat și noi portofoliul de produse pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, care acum pot beneficia de produsele favorite în cel mai scurt timp posibil, fără a fi nevoie să se mai deplaseze în magazine”, afirmă reprezențantii eMAG.

Redactor: Tamara Timofti