Un nou produs WineTaste.ro – Sergiu Nedelea: “Harta vinurilor românești”, ediția revizuită

La trei ani după prima ediție a “Hărții vinurilor românești”, somelierul Sergiu Nedelea, fondatorul WineTaste.ro, revine cu o a doua ediție a acestui original demers de promovare a culturii vinului în România.

Publicitate

Cu o grafică atrăgătoare, “Harta vinurilor românești” prezintă o informație actualizată, disponibilă în două variante – atât în limba română, cât și în limba engleză. Producătorii sunt marcați prin logo, iar arealele viticole în care aceștia au plantațiile – prin numere explicate în legenda hărții. Mai mult, zonele în care se găsesc culturile de viță de vie sunt identificate cu trimitere specifică la soiurile de strugure plantate acolo. Pe verso, sunt prezentate cele mai reprezentative soiuri autohtone de struguri de vin, cu scurte descrieri. În acest format – de 50/70 cm, pliabil – “Harta vinurilor românești” este un instrument util atât de promovare a producătorilor autohtoni, cât și de comunicare a sectorului vitivinicol românesc în raporturile cu partenerii străini.

“Harta vinurilor românești” face parte dintr-un proiect de comunicare mai amplu, inițiat de către somelierul Sergiu Nedelea prin toate componentele conceptului WineTaste.ro, cu sprijinul partenerului principal – Selgros.

Publicitate
IPPU