La mulți ani! Winesday App intră în al treilea an de creștere, cu focus pe Oferte speciale și Asocieri vin-mâncare

Ne face o deosebită plăcere să urăm mulți ani buni înainte prietenilor de la Winesday App, care de la 1 martie 2024 pășesc în cel de-al treilea an de activitate – una care a consacrat platforma complexă (website și App) drept principala resursă românească de informații de profil viticol, vinicol, turistic, gastronomic și de educație în domeniu. Detalii suplimentare despre aplicație pot fi accesate la adresa: https://www.winesday.ro/app/. Winesday App poate fi descărcată gratuit pentru toate dispozitivele mobile la https://winesdayapp.app.link, iar descărcările specifice pentru Iphone și Android se pot face la https://apps.apple.com/ro/app/winesday-app/id1592093109 sau https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.winesday 

Publicitate
Excursii

Bilanțul primilor doi ani de Winesday App e bogat și marcat de o permanentă dezvoltare

După cum spune fondatoarea aplicației, Carmina Nițescu, “Vorbim de o aplicație de nișă. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în ea și au descărcat-o, precum și companiilor din lumea vinului care au ales să fie prezente în ea. Primul an a fost despre lansare, al doilea despre consolidare iar al treilea va fi despre creștere și inovare”.

Până în momentul de față, această aplicație de nișă (vin, turism, gastronomie, educație) a publicat peste 200 de articole și a promovat peste 1.500 de evenimente, peste 170 de furnizori de produse și servicii specifice (47 crame, 17 unități de cazare, 22 de restaurante cu liste generoase de vinuri, 29 de wine shop-uri, 18 wine bar-uri, 3 furnizori de cursuri și 39 de organizatori de evenimente). Toate acestea pot fi accesate cu maximă ușurință de pe telefon, poziționate pe harta României atunci când serviciile de geolocalizare ale dispozitivului sunt deschise. Se pot face de pe telefon și rezervări la evenimente (sunt 12 categorii în prezent, iar numărul lor va crește, platforma lărgindu-se pentru a include și alte tipuri de furnizori de experiențe multisenzoriale) sau la crame (și aici se adaugă permanent unele noi), se pot contacta furnizorii de produse și servicii listate.

Publicitate
IWCB

Partea de cultură și educație completează ofertele speciale și serviciile Winesday App

Potrivit Carminei Nițescu, focusul anului 3 de activitate va fi pe “Oferte speciale” (de vin, evenimente, turism) și pe “Asocieri vin-mâncare” – subiect tot mai cerut de către consumatori.

“Urmărindu-i pe care care organizează evenimente cu vin, am observat că aceștia au organizat tot felul de evenimente tematice la care vinul era fie subiect principal, fie un liant”, își amintește Carmina Nițescu. “Așa că în aplicație vei găsi de aici înainte și piese de teatru la care poți savura un pahar cu vin, zile sau seri dedicate muzicii cu un vin alături, vizite la tot felul de muzee urmate de vizite la crame, concursuri de alergare în vie sau plimbări cu bicicleta în vie, cursuri de vin, dar și cursuri de inițiere în lumea brânzeturilor. În plus, pentru că iubitorii de vin sunt curioși să savureze vinul cu mâncare dar să încerce din când în când și alte băuturi, am creat categoria „Degustare bere, rom, whisky + altele” care a avut puține evenimente până acum dar care sunt convinsă că în următorul an va strânge tot mai multe. Iar pentru că educația în lumea vinului este foarte importantă, am scos în evidență categoria „Cursuri de vin”, precum și secțiunea „Organizatori Cursuri  despre vin”, ambele vizibile pe home page-ul aplicației”. Cursurile și evenimentele sunt accesibile prin bara de Search din partea de jos a aplicației (unde “Evenimentele” pot fi vizualizate împărțite pe luni – inclusiv Târgurile internaționale importante, ca și concursurile relevante), precum și în secțiunea “Descoperă” aflată tot acolo. De asemenea, în fiecare dată de 1 a fiecărei luni, Winesday App promovează “Cartea lunii” din domeniul enologiei și gastronomiei.