A 13-a editie a Congresului European Organic, intre 20-21 iunie la București

 

Publicitate
Vinarte

Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică Bio România împreună cu IFOAM – EU (IFOAM – EU este organizația europeană umbrelă pentru alimentația și agricultura ecologică) și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale , organizează în perioada 20-21 iunie 2019 a 13-a ediție a Congresului European Organic, în incinta Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Miniexpoziție cu produse și input-uri bio românești, la intrarea in Aula Magna a ASE

La intrarea in Aula Magna a Academiei de Studii Economice, pe perioada Congresului European Organic, va fi organizată o miniexpoziție cu produse și input-uri bio românești.

Publicitate
IPPU

Nu întâmplător a fost aleasă România pentru a găzdui acest prestigios eveniment, deținerea Președeniei U.E. oferind această oportunitate.
La acest eveniment vor participa membrii reprezentativi ai țărilor U.E, reprezentanți ai Comisiei Europene, fermieri din țările membre dar si reprezentanți ai României.

Reforma politicii agricole comune si analiza sinergiilor dintre UE si statele sale membre, printre temele discutate

Ediția acestui an a Congresului European Organic are ca scop nu numai să alimenteze discuția în legătură cu reforma politicii agricole comune și modul în care aceasta din urmă poate contribui la un sector alimentar sănătos și la o societate sănătoasă, ci și să-și angajeze publicul într-o analiză a posibilelor sinergii dintre UE și statele sale membre, precum și regiunile și orașele sale, atunci când vine vorba de elaborarea unui nou plan organic.

De asemenea, obiectivul evenimentului este de a examina impactul tehnologiilor emergente și al soluțiilor inovatoare asupra eficienței și evoluției sectorului ecologic, prin intermediul exemplelor concrete și al reprezentanților din sectorul agroalimentar.

Pentru mai multe informatii despre eveniment se poate accesa link-ul www.asociatia.bio sau contactând Asociația Bio România la adresa de e-mail office.bio.romania@gmail.com, sau la nr. de tel 0746.111.888.