Alexandrion Group a lansat oficial Single Malt Society și la București

Lansarea Single Malt Society – platformă dedicată pasionaților de single malt din România –  în București a adus împreună sute de iubitori de single malt din România în cadrul galei care a avut loc pe 11 iunie, la Palatul  Parlamentului.

Publicitate
Excursii

Single Malt Society are peste 1.700 de membri

După lansările oficiale din  Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, a venit rândul bucureștenilor interesați să se integreze în comunitatea single malt, la evenimentul care a avut loc în prezența lui Nawaf Salameh, Keeper of the Quaich și Chairman al Alexandrion Group,  și a celor patru ambasadori ai Single Malt Society: Olimpia Melinte, Alina Ceușan, Adrian Despot și Petre Fumuru.
Single Malt Society are în prezent peste 1.700 de membri înscriși, în mai puțin de 8 luni de la primul eveniment. Comunitatea, inaugurată în noiembrie 2017 este dedicată atât pasionaților și cunoscătorilor de single malt, cât și celor care își doresc să descopere gustul, universul și ritualul de savurare a acestei băuturi premium.
„Am lansat în România, în urmă cu mai puțin de un an, Single Malt Society, pentru că ne-am propus să creem un spațiu comun pentru pasionaţii de single malt. Am simțit nevoia să îi aducem la un loc pe toți acești oameni care, deși au personalități și vieți atât de diferite, împărtășesc aprecierea pentru single malt și, odată cu ea, pasiunea pentru calitatea experiențelor, a produselor și implicit a vieții. Comunitatea Single Malt este deschisă tuturor celor care cred în cultivarea bunului gust, chiar dacă până acum nu au avut poate ocazia să savureze un single malt”, a  spus Salameh, Chairman Alexandrion Group și Keeper of the Quaich.

Experiențele ambasadorilor Single Malt Society

Universul Single Malt a fost descoperit de invitați, pornind de la experiențele relatate de Nawaf Salameh, singurul român cu titulatura de Keeper of the Quaich, distincție oferită în Scoția exclusiv celor care demonstrează merite deosebite în creșterea categoriei de single malt, continuând cu cele ale ambasadorilor de brand, dar și printr-un montaj video emblematic, semnat de către Carmen Lidia Vidu, regizor de teatru multimedia, film și animație.
„După ce am vizionat acest moment iconic care reflectă ritualul single malt în cinematografia internațională, realizez că nu avem imagini atât de grăitoare în niciun film românesc. Dacă avem vreun regizor prezent în sală, îl anunț că atât universul, cât și actrița sunt disponibile. Lăsând gluma la o parte, unul dintre motivele pentru care m-am alăturat Single Malt Society în calitate de ambasador a fost pentru a arăta că feminitatea și puterea se îmbină perfect într-un pahar de single malt și în întreg ritualul de savurare”, a declarat Olimpia Melinte, Ambasador Single Malt Society pentru Moldova.

Publicitate
IPPU


”O să încep prin a vă povesti depre o reacție pe care mulți barmani o au atunci când îmi comand un single malt: mă privesc cu o sprânceană ridicată, întrebându-se dacă chiar știu ce vreau să comand. Și de cele mai multe ori rămân plăcut surprinși să descopere că da, chiar cunosc universul single malt, iar toate informațiile le-am cumulat și le-am decantat pe parcurs, în cadrul familiei Single Malt Society. Cred în puterea educației, în lucrul bine făcut și aprofundat în timp, de unde și rolul meu ca ambasador Single Malt Society: să introduc conceptul, ritualul, povestea single malt inclusiv publicului tânăr, poate mai puțin experimentat, dar cu siguranță deschis la experiențe premium”, a declarat Alina Ceușan, Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania.
„Povestea mea cu single malt a început în urmă cu circa 13 ani, la o degustare de vin. Chiar înainte de degustare, cineva inspirat mi-a făcut cunoștință cu un single malt foarte afumat. Recunosc că primele 3 guri de vin de la acea degustare nu au avut niciun gust, afumătura single malt-ului acaparând toate simțurile. În timp, am ales să îmi continui povestea cu această categorie de whisky și iată-mă astăzi pasionat. Am acasă inclusiv o vitrină dedicată – care bănuiesc că se regăsește și în alte case – ce suferă de un sindrom comun tuturor pasionaților: oricât de multe sticle ar conține, niciodată nu sunt suficiente și tot timpul cred că trebuie să se mai împlinească cu câteva”, a afirmat și Adrian Despot, Ambasador Single Malt Society pentru Banat.


”Primul meu single malt nu a fost un single malt, pentru că l-am încercat cum nu se poate mai prost, în combinație cu o băutură energizantă. Teoretic aceasta a fost prima mea interacțiune, practic, însă, aceasta s-a întâmplat în momentul în care am intrat în comunitatea Single Malt Society și am început să înțeleg povestea, valorile și gustul acestui whisky premium. Am înțeles că este o băutură fină, o experiență nouă, o poveste nouă, cu o istorie extraordinară în spate și cred cu putere că întreg universul single malt merită împărtășit și făcut cunoscut unui public cât mai larg”, a conchis Petre Fumuru, Ambasador național Single Malt Society.
Mai multe informații despre Single Malt Society și ambasadorii de brand găsiți și pe pagina oficială de Facebook a comunității sau pe Instagram.