HoReCa Insight și-a premiat câștigătorii de anul acesta pe 22 noiembrie la Fratelli Social Club din București, la Gala HoReCa Awards. Antreprenori și
[...]
Somelierul Sergiu Nedelea, fondator al Winetaste School și inițiatorii proiectului Wine Trips România, Valentina Ciubotaru și Vlad Burian și-au investit pasiunea pentru vin
[...]
“O experiență multisenzorială în care vinuri excepționale sunt puse în valoare de preparate culinare rafinate, concepute și înlănțuite special pentru a se pune
[...]
Dacă ai auzit despre cel mai nou trend de turismul românesc – așa numitul oenoturism / turism la crame / turism viticol – și te interesează, poți să citești mai departe. Dacă n-ai auzit, atunci TREBUIE să citești mai departe.
[...]
Transilvania este o destinație turistică aflată pe primele locuri între opțiunile turiștilor, însă obiectivele care erau până acum pe listele călătorilor nu includeau
[...]
A doua ediție a Evadării în Dealu Mare, desfăşurată în weekendul 26-27 iunie, a strâns din nou împreună iubitorii vinului şi poveştilor din spatele lui. Cele 12 crame din zonă, membre în Asociaţia Profesională Vitivinicolă Dealu Mare, au fost şi de data aceasta gazde #PesteAşteptări şi şi-au servit oaspeţii cu vinuri bune, preparate culinare asortate la acestea, muzică, focuri de tabără, voie bună şi o mulţime de surprize.
[...]
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară lansarea primei cărți de autor “Curatorul de zacuscă – texte gastronomice” o antologie de articole publicate în ultimii ani, dar și eseuri inedite despre poveștile și istoria gastronomiei românești. Vinul pentru zacuscă lansat împreună cu BioShopRomania face parte din campania de marketing a cărții și precede alte proiecte similare care își doresc să arate versatilitatea acestui preparat nelipsit din cămările noastre.
[...]
https://store.jelnatransilvania.ro e adresa la care, din această primăvară, cei care cunosc deja – sau care sunt curioși să deguste – vinurile lui Darius
[...]
Din 27 februarie 2021, fiecare ultimă sâmbătă din fiecare lună este ocazia unor experiențe senzoriale altădată rezervate doar cunoscătorilor. În regiunea viticolă Dealu
[...]
La început de 2021, publicația noastră încearcă să alcătuiască un calendar al evenimentelor relevante din lumea vinului românesc în beneficiul publicului pasionat. Răzvan
[...]
Acest site utilizează module cookie pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce navigați pe site. Din aceste cookie-uri, cookie-urile clasificate ca necesare sunt stocate în browser-ul dvs., deoarece sunt esențiale pentru funcționarea funcțiilor de bază ale site-ului. De asemenea, folosim module cookie de la terțe părți care ne ajută să analizăm și să înțelegem cum utilizați acest site web. Aceste cookie-uri vor fi stocate în browserul dvs. numai cu acordul dvs. De asemenea, aveți opțiunea de a renunța la aceste cookie-uri. Dar renunțarea la unele dintre aceste cookie-uri poate avea un efect asupra experienței dvs. de navigare.
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Această categorie include numai cookie-urile care asigură funcționalitățile de bază și caracteristicile de securitate ale site-ului web. Aceste cookie-uri nu stochează informații personale.