“Americăneala” cu vinuri românești? It rocks, baby! Hard Rock(s)

Cheddar cheeseburger cu sos barbecue, ceapă crocantă, bacon afumat și o felie de roșie? Coaste de porc glazurate cu sos ușor picant, făcute pe grătar să se desprindă de pe os doar cât te uiți cu poftă spre ele, cu cartofi prăjiți și fasole Ranch și salată coleslaw? Fajita Tex-Mex cu creveți, piept de pui sau vrăbioară de vită la grătar cu guacamole, brânză Monterey Jack și Cheddar, smântână și tortilla fierbinte? Merg astea cu vinuri românești? Iliuță Cucu, prietenul de la Crama Oprișor (foto mic), se jură că da – și îi dau perectă dreptate: vă sfătuiesc să studiați “pe cont propriu” cum a împerecheat el specialitățile de la Hard Rock Cafe (Fetească neagră La Cetate la burger, Drăgaică roșie la coaste și rose Jiana la fajitas).

Hard Rock Café, București
Şos Kiseleff nr. 32, tel: (+4)0754400900, website: https://www.hardrockcafe.com/location/bucharest/