Despre
Editorial
Servicii
CC 99
Caută
Categorie:
OPRISOR IN BUCATE
T, a patra dezvăluire din legendara ISPITA a Cramei Oprișor
9 noiembrie 2022
Miam? Mi-am! O seară cu mângâietorul – cronică telegrafică în epoca Tiktok: vinul Passarowitz 1718 din recolta 2019, degustat în august 2022
31 august 2022
La Cetate, La Cetate, gustul bun în pahar bate – raport parțial asupra recoltei 2021 de Chardonnay și Tămâioasă de la Oprișor
28 iunie 2022
Smerenie 2019 e disponibil pe piața colecționarilor exigenți: o formulă 4-3-2 cu debut exploziv – 4(1%) Pinot Noir, 3(3%) Shiraz, 2(6%) Dornfelder
27 aprilie 2022
MARE Medalie de Aur la 17 lei? MĂIASTRU, de la Crama Oprișor, a dovedit la Frankfurt International Trophy că se poate
18 aprilie 2022
6.230 sticle (13% vol alc, 4 grame de zahăr) din Pinot Noir Mârșavu & Shiraz Cioaca: noul rose Jiana de la Oprișor e pe piață și vrei să guști ediția limitată!
2 februarie 2022
Serialul video produs de colega Adelina Boboc continuă cu un vin ideal de cadou: Sfântul Ioan, Crama Oprișor
6 ianuarie 2022
Caloian rose 2021 e pe piață: câștigătorul Concursului național de profil are un succesor puternic
17 noiembrie 2021
Aur (x 2) și Argint pentru vinurile Cramei Oprișor în Franța, ca și în România! Nu vrei să-ți compari percepțiile cu ale experților?
19 octombrie 2021
„Allucinanta (re)lansare” cu degustare: Connaisseur fără ifose și Curatorul de zacuscă & prietenii. Cu Zinfandel, Rusalcă, Jiana și Drăgaică
5 august 2021
Caloian rose 2020 – învingător la Concursul național de profil, în fața unor vinuri mai scumpe. O discuție despre teoriile preț/calitate cu Gabriel Roceanu, de la Crama Oprișor
19 mai 2021
Dulce Ezoterik Primo, un Chardonnay de Oprișor cu șapte ani de-acasă în baric și multiple energii (la propriu și la figurat)
25 martie 2021
1
2
3
4
Next
→