Avanpremieră în bucate: tapas românești la restaurantul La mama

Ați auzit de „Luna gastronomiei românești și a vinurilor românești în restaurantele bucureștene”? Treceți această perioadă în calendar: 24 mai – 23 iunie. (Detalii suplimentare găsiți în ediția 105 a revistei tipărite, pe care o puteți citi aici!)

Publicitate
Vinarte

Luna_Grastronomiei_romanesti_la_mama

 

Publicitate

Foto și text: Alina Miron, Fotohoreca.ro

Ce să fie cu imaginile acestea? Tapas, canapé-uri sau preparate tradiționale? Servite altfel și parcă mult mai gustoase în îmbucături mici, de la gustări cu fasole bătută, la cocktail de costiță și fasole, până la sărmăluțe în foi de viță servite pe pat de smântână și mămăliguță coaptă! Ieri, 24 aprilie, în restaurantul La mama (Strada Barbu Văcărescu, nr. 3, colț cu bd. Ștefan cel Mare) a avut loc evenimentul „Gustărim și VINuim”, o avanpremieră la  Luna gastronomiei în restaurantele bucureștene – un eveniment relaxat, printre prieteni și oaspeți de seamă.

Luna_Grastronomiei_romanesti_la_mama_tapas

În calitate de partener local, restaurantul La Mama a ales o serie de preparate de bucătărie românească, pe care le-a pus într-o prezentare cu totul nouă și le-a adus spre degustare prietenilor și oaspeților localului. Am fost acolo, am degustat și vinurile, am apreciat și mâncarea, așa că vă lăsăm să vedeți în imagini evenimentul și preparatele de care vă veți putea bucura și voi. Rețineți datele între care veți găsi preparatele acestea minune în restaurantele La mama: 24 mai-23 iunie.

Luna gastronomiei în restaurantele bucureștene este un eveniment corelat cu primul Congres Național de Gastronomie și Vin, care va avea loc în perioada 7-8 iunie 2017, care se anunță unul dintre cele mai interesante și documentate evenimente de cultură gastro-enologică, o reunire a profesioniștilor și comunicatorilor din domeniu cu scopul creării și răspândirii unui Manifest pentru bucătăria tradițională, ca ghid de bune practici și de conștientizare a valorii și oportunităților ei.

În acest spirit, Vinul.Ro și SocialCity FoodandWine au selectat 20 de restaurante bucureștene să promoveze, timp de o lună, în ofertă specială, rețete tradiționale și vinuri românești, în cinstea Congresului Național de Gastronomie și Vin. 
Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro

Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.roIleana_Petrache_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.roGustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.roGustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.roSilvana_Borza_PRManager_restaurant_La_Mama_fotohoreca.roEveniment_La_Mama_fotohoreca.roEveniment_La_Mama_fotohoreca.roGustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.roGustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro

DSC_5393
Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro


Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro Gustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.roGustări_Eveniment_La_Mama_fotohoreca.ro