“Bachour the baker” by Chef Antonio Bachour s-a lansat oficial în România

Celebrul pastry chef Antonio Bachour și-a lansat în România cartea ”Bachour The Baker”, marți 26 martie, 2018, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Este una dintre cele mai așteptate cărți de cofetărie ale anului, unde chef Bachour a pus experiența de-o viață și cuprinde rețete de bază – croissante, brioșe, aluaturi, biscuiți și multe altele, însoțite de explicații și indicații privind toți pașii realizării.

Publicitate
Vinarte

Pastry chef Antonio Bachour este una dintre figurile marcante ale cofetăriei moderne, premiat internațional. Și-a început cariera în Puerto Rico unde a lucrat în cofetăria familiei sale, ca mai apoi să meargă la Sand Hotel and Casino și Ritz Carlton în țara natală. Au urmat Tatula din Miami, Devito South Beach și Scarpetta din New York, Trump Soho. Chef Antonio Bachour ține traininguri și conferințe în întreaga lume, a mai publicat alte 3 cărți și este unul dintre cei mai activi profesioniști din social media.
Lansarea cărții The Baker în România a fost organizată de ICEP Hotel School în cadrul unei serii de evenimente ce îl au în centru pe chef Antonio Bachour.
În luna martie, el susține 3 serii de traininguri: 2 etape de 3 Zile HandsOn Masterclass și Bachour Style Masterclass de 8 ore la ICEP Hotel School. În cadrul lansării invitații vor primi o carte cu autograf. Biletul costă 240 ron + TVA și se poate achita doar online înainte de eveniment de aici.
ICEP HOTEL SCHOOL este una dintre cele mai renumite școli din România fiind recunoscută de ministerele de resort pentru a organiza cursuri de calificare și specializare în domeniul ospitalității. Are 3 filiale în București, Iași și Cluj-Napoca. ICEP HOTEL SCHOOL este membră a ICEP WORLD GROUP care are reprezentanțe în SUA, Marea Britanie, Turcia, Franța, Spania. În România este membră a Federației Industriei Hoteliere și a Federației Patronatelor Turismului Românesc.