Best Buy Award pentru gama de ulei de măsline extra virgin Monini (PR)

Monini cu gama completă de ulei de măsline extra virgin  a primit medalia Best Buy Award, o recunoaștere a calității la cel mai bun preț a produselor, oferită de cumpărători și consumatori.
Premiul Best Buy – prezentat ca un certificat și o medalie (după o metodă de cercetare stabilită), înseamnă că un produs / serviciu a fost aprobat de majoritatea consumatorilor pentru cel mai bun raport calitate-preț. Produsele și serviciile primesc sigiliul Best Buy Award numai după ce au fost supuse unor cercetări intense de consum și au câștigat primul loc în categoriile respective. Această cercetare este efectuată și verificată pe baza numărului de voturi primite de la repondenți, după ce au folosit ei înșiși produsul.
Recunoașterea se bazează pe standardele internaționale stabilite de organizația elvetiana ICERTIAS – Asociația Internațională de Certificare, renumită pentru programele de cercetare și certificare ale Best Buy (bestbuyaward.org), QUDAL – QUALITY meDAL (qudal.com).
Gama completă de ulei de măsline extra virgin Monini are următoarele produse:
Monini Classico – uleiul de măsline extra virgin, renumit pentru aroma sa consecventă, este recomandat pentru completarea și asezonarea mâncarurilor – folosit la sosuri, fripturi, garnituri.
Monini Delicato cu aromă fină e varianta alternativă recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. În bucătărie este un dressing versatil pentru legume, fierte sau crude, sosuri, supe, fripturi, salate.
Monini GranFruttato – are un gust distinct, picant, care se datorează conținutului bogat de polifenoli și anti-oxidanti, cărora medicina modernă le atribuie un rol principal în apararea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor. Este recomandat să se utilizeze în stare proaspată la bruschette, salate și legume fierte.
Monini Aromatizzatti – ulei de măsline extra virgin, îmbogățit cu arome și ierburi mediteraneene.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Mai multe informații găsiți pe paginile www.monini.ro și  www.facebook.com/MoniniRomania