BEST GRILL, cel mai tare concurs de grătare din România, pune pe jar industria cărnii

Chefi cunoscuţi pe plan naţional şi internaţional, precum Antonio Passarelli, Iosif Ştefănescu, Orlando Zaharia, Iulian Olaru şi Paul Sisserman, vor face parte din comisia care va juriza produsele din carne intrate în concursul BEST GRILL, cea mai importantă competiţie de grătare din sud-estul Europei. Concursul va avea loc în cadrul evenimentului CARNEXPO GRILL, organizat pe 4 şi 5 iunie la complexul exclusivist Theodora Golf, de lângă Alba Iulia.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cei mai pricepuți chefi din România aleg cele mai bune produse pentru grătar, la Concursul BEST GRILL

Ne pregătim intens pentru acest eveniment inedit, unic în România. Pe lângă partea de socializare şi demonstraţii culinare, vom prezenta şi vom degusta cele mai bune produse locale destinate zonei de grătar, dar şi produse internaţionale care să ajute la dezvoltarea sectorului nostru intern. Concursul BEST GRILL este punctul central al acestui eveniment, întrucât aici vom decide, cu ajutorul specialiştilor, care sunt cele mai bune produse pentru grătar pe care producătorii români le scot pe piaţă în noul sezon”, a declarat Eugen Capră, organizatorul CARNEXPO GRILL.

Publicitate
IPPU

Concursul BEST GRILL îi va avea în juriu pe unii dintre cei mai pricepuţi chefi din România, care lucrează pentru restaurante şi de steak-house-uri binecunoscute şi care ştiu foarte bine apetitiul românilor pentru produsele pregătite la grătar. Totodată, alături de aceşti specialişti din industria cărnii vor fi şi producători de băuturi care vor pune pe masa participanţilor la eveniment cele mai apreciate vinuri româneşti, sortimente de bere artizanală şi nu numai, dar şi băuturi spirtoase consacrate.

Juriul s-a reunit joi seara, la resturantul Dabeef, din Capitală, pentru a stabili regulile competiţiei, criteriile de evaluare a produselor, dar şi premiile care le vor fi oferite câştigătorilor. Întrunirea a fost un bun prilej pentru ca chefii să facă o demonstraţie culinară în fata clienţilor restaurantului.

”MEAT YOUR PASSION” în mijlocul naturii, la Theodora Golf Club

CARNEXPO GRILL este organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO și de platforma de specialitate EUROMEATNEWS.COM. Evenimentul va sta sub deviza MEAT YOUR PASSION.

“Am ales Theodora Golf Club de lângă Alba Iulia tocmai pentru că răspunde perfect conceptului de eveniment pe care vrem să îl punem în scenă: un cadru de 5 stele, exclusivist, situat în mijlocul naturii, cu o priveliște încântătoare, cu terenuri de golf care îndeamnă la mișcare, dar și cu un restaurant care pune în valoare preparate culinare pentru gusturi alese”, a mai declarat Eugen Capră, organizatorul CARNEXPO Grill.

CARNEXPO GRILL reprezintă o oportunitate unică de a împărtăși idei cu peste 200 de specialiști cheie din industria cărnii, pe teme de maxim interes. În programul evenimentului care va avea loc în vară sunt cuprinse: o seară festivă cu grătar, degustare de vinuri alese, dar și recomandări ale somelierilor, timp de recreere și socializare prin participarea la jocul de golf, zone de show-uri culinare unde chefi de renume vor pregăti multe surprize.

La eveniment vor participa reprezentanți ai celor mai mari producători și procesatori de carne din România și din străinătate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori și exportatori din domeniu, delegați ai Ambasadelor, dar și chefi care reprezintă sectorul HoReCa.