Casa

Rating:♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€€ 
Casa din Intrarea Spatarului nu este acasa!

Publicitate
Oprisor

casa

Poate fi o experienta frustranta sa mergi la Casa: daca cumva prietena s-a dus la baie si nu-si mai face aparitia la masa vreme indelungata, sa stii ca interiorul de le wc-ul fetelor a sedus-o (combinatia de lemn cald, cu pernute portocalii e o atractie greu de egalat, chiar si de catre cei mai frumosi barbati). Decoratiunile de la acest restaurant sunt remarcabile nu atat prin costuri exorbitante, cat prin imaginatia de care au dat dovada cei care au gandit spatiul, iar atmosfera creata de combinatia de culori verde-portocaliu si lemn reuseste sa dea senzatia de caldura. Faptul ca exista un parter si un etaj, ambele impartite in salonase mai mici, adauga ceva locului, caci te poti bucura de intimitate.

Publicitate
Oprisor

Desi s-a deschis doar de cateva zile, Casa isi propune sa nu fie doar o aparitie meteorica pe piata restaurantelor bucurestene. Cea mai mare parte a personalului provine de la Thalia, din Tineretului, asa ca serviciul prezinta o prima garantie de calitate si amabilitate, iar bucataria, desi contine cateva din best-sellerurile de la Thalia (quesadilla ori snitelele uriase de pilda), are si cateva capitole noi. Cu siguranta bruschetele cu somon si branza Philadelphia (plus o capera si o bucatica de lamaie), sau cele cu rosii si usturoi, vor face deliciul doamnelor care tin la silueta. Iar supa gulas, consistenta si picanta, va provoca placeri nebanuite amatorilor de gusturi puternice.

N-as recomanda vinul casei de la Casa, mi s-a parut un esec. Dar sunt prezente pe lista lor si cateva vinuri onorabile, intre 25 si 45 RON butelia. Pe total, e un loc unde voi reveni cu placere, dar si cu regretul ca la mine acasa nu e asa de frumos amenajat ca la Casa. Cine stie, poate ma inspir?!

 

Restaurant / Zona: Dorobanti | Orhideea

Intrarea Spatarului nr. 4 (se intra din strada Spatarului, in apropiere de Armeneasca)
Tel: 021-317.22.65