Rezervă-ți o experiență gastronomică exclusivistă la 1925 English Bar la Casa Timiș, doar pentru tine și câțiva apropiați: Chef’s Table cu Nico Lontras!

Dacă ai visat vreodată să stai la masa unui Chef renumit, să te bucuri de întreaga lui atenție… Să-i guști creațiile, să-ți răspundă personal la orice curiozitate și să cunoști omul de sub tunica de bucătar… Dacă ai vrut să oferi familiei sau prietenilor o experiență gastronomică memorabilă, dar în același timp intimă și cu un caracter realmente exclusivist… Dacă pur și simplu vrei să trăiești câteva ore de răsfăț pus în operă de unul dintre cei mai prestigioși creatori de artă culinară ai României zilelor noastre – unul de talie internațională!… Acum ai ocazia: poți să-ți rezervi din timp (pentru grup de minim 8 persoane și maxim 14) “masa Chef-ului” de la Casa Timiș, din Chițorani, Dealu Mare.

Publicitate
Oprisor

O idee ieșită din comun pentru evenimentul tău privat sau de business

Nico Lontras, artizanul bucatelor pe care le-ai văzut la televizor sau pe internet și despre care probabil ai auzit și ai citit de-atâtea ori în ultimii ani, se va dedica pe de-a-ntregul evenimentului tău. Alături de el, somelierul Casei poate să-ți ofere, dacă vrei, întreaga lui cunoaștere, pentru a-ți recomanda, la fiecare mâncare pregătită de Nico, vinul cel mai potrivit. Prețul pentru această experiență cunlinară – 600 lei / persoană pentru meniul de 5 feluri sau 750 lei / persoană pentru cel de 7 feluri – este unul pe deplin justificat atât prin prisma creativității Chef-ului, cât și prin caracterul exclusivist al unei astfel de mese. Ca să nu mai pomenesc că ai ocazia să oferi persoanelor importante din viața sau din business-ul tău o delectare ieșită din comun, care arată în același timp grija și prețuirea pe care le-o acorzi.

Una dintre revelațiile meniului de gală semnat de Chef Nico Lontras pentru Ziua națională a gastronomiei și vinurilor la Casa Timiș, în Dealu Mare - saramura de calcan cu "perlă de mămăligă" și ulei de mărar
Una dintre revelațiile meniului de gală semnat de Chef Nico Lontras pentru Ziua națională a gastronomiei și vinurilor la Casa Timiș, în Dealu Mare – saramura de calcan cu „perlă de mămăligă” și ulei de mărar

Rezervările – din timp – pot fi făcute pe site-ul Casei Timiș, aici!

Poate merită să-ți reamintești că Nico Lontras, cu experiență și recunoaștere profesională în țări ca Irlanda, Estonia sau Norvegia, este și co-fondator al demersurilor care au condus la adoptarea de către Parlament a “Zilei naționale pentru gastronomia și vinurile din România” (prima duminică din octombrie, în fiecare an). El semnează unele dintre cele mai spectaculoase meniuri tradiționale sau reinterpretate al peisajului de profil de la noi din țară care au adus un binemeritat renume ospitalității de la Casa Timiș.

Publicitate
Velvet
Dineurile private de la Casa Timiș constituie unul dintre elementele de atracție de primă importanță pentru evenimentele corporatiste și de familie