Conferință Vinul.ro & Gastroart.ro despre perspective și oportunități în viticultura biodinamică: Dr Leonello Anello la București

În seria manifestărilor dedicate Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din RomâniaVinul.ro și GastroArt.ro, cu sprijinul Cramei Domeniul Bogdan, au plăcerea să vă invite să luați parte la prima conferință despre

Publicitate
Excursii

“Perspective și oportunități în viticultura și vinificația bio și biodinamică”

care va fi susținută la București de către dl Leonello Anello, Doctor în agricultură biodinamică, creator al unui sistem de certificare adoptat de tot mai multe crame din Italia (“I Vini Biodinamici”) și deținător al unei vaste experiențe internaționale în domeniu.

Organizată la invitația Vinul.ro și GastroArt.ro cu sprijinul Domeniilor Bogdan, conferința va avea loc în data de 3 octombrie 2019, de la orele 10.30 AM, la sediul din Str Grigore Mora nr 13 al cramei Domeniul Bogdan, pentru care Dr Leonello Anello acționează în calitate de consultant. 

Publicitate

Programul conferinței se întinde pe parcursul a trei sesiuni totalizând aproximativ 4 ore: va avea loc o succintă prezentare a principiilor viticulturii biodinamice, exemplificată extensiv cu diferite vinuri celebre din regiuni renumite ale Italiei, ca și din România, obținute în conformitate cu aceste principii, după care Dr Anello va fi disponibil pentru a răspunde la întrebările participanților.

Pe parcursul conferinței va avea loc și un prânz amical oferit de gazde și organizatori.

Costul de acces la această conferință este de 240 euro / persoană, accesul este asigurat numai după confirmarea prealabilă cu organizatorii. Email: cezar (at) vinul.ro.