COTNARI donează 10% din profit medicilor români, pentru a-i sprijini în lupta cu COVID-19

Cotnari, unul dintre cei mai mari producători de vinuri cu denumire de origine controlată din Europa și unul dintre liderii pieței de profil din România, donează 10% din profitul său Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași, pe baza votului publicului din cadrul campaniei #pentruoameni#pentrubine, desfășurată între 1.04-30.04.2020.

Publicitate
Casa Timis

Publicul a votat spitalul către care merge donația

Campania, care a fost susținută de un spot TV și materiale în mediul online, și-a propus să anunțe decizia Cotnari de a dona 10% din profit pentru lupta medicilor cu pandemia generată de virusul COVID-19.

Publicul a fost invitat să viziteze websiteul www.cramelecotnari.ro pentru a alege care spital din România are cea mai mare nevoie de  ajutor financiar, în această perioadă dificilă pentru întreaga noastră societate.

Publicitate
IPPU

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași a obținut 65% din voturi

Din totalul voturilor exprimate de către vizitatorii website-ului, 65% au indicat Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași ca fiind beneficiarul campaniei.

“Cotnari este un loc în care oamenii se ajută mereu unii pe ceilalți. La noi nu este doar un loc de muncă, ci o comunitate care s-a cladit prin încercări repetate de-a lungul anilor. În acest moment greu pentru noi toți, ne bucurăm să putem ajuta un spital important al României.  Mulțumim medicilor pentru eforturile imense din aceste zile, dar și tuturor celor care au ales să participe în campania noastră” a declarat Constantin Deleanu, Președintele Companiei Cotnari.

Campania “#pentruoameni#pentrubine” vine să completeze donația de 50 000 lei făcută de Cotnari SA în cursul lui martie aceluiași spital din Iași.