“Vinuri mari din crame mici” – numai la The Wine Club by Vinexpert. Primul eveniment, în 20 septembrie – Crama Aramic

The Wine Club by Vinexpert începe seria degustărilor de vinuri de la crame mici dar de calitate din România

Un nou concept marca Vinexpert vine în ajutorul consumatorilor pretențioși din București: “Vinuri mari din crame mici” este o serie de evenimente care prezintă produsele cramelor “de nișă” dar și de valoare certă și inovatoare, care altfel ar ajunge mai greu în atenția celei mai mari piețe de vinuri premium din țară – Capitala. Primul capitol al seriei are loc joi, 20 septembrie, de la orele 19.30 și este dedicat Cramei Aramic. Vor fi prezentate 6 vinuri, în asociere cu gastronomie specifică zonei de unde provin vinurile: Sauvignon blanc, Alb de Silagi, Rose, Cabernet Sauvignon, Fetească neagră și Roșu de Silagi. Rezervările se pot face la telefoanele 0740.166.023 și 0740.100.397 sau la adresa de e-mail: wineclub@vinepert.ro. Costul unui bilet este de 95 de lei, numărul de locuri este limitat.

Publicitate
IWCB

The Wine Club by Vinexpert devine locul cu o selecție permanentă de titluri de la cei mai buni dintre producătorii noi

Gazdă permanentă a evenimentelor este The Wine Club by Vinexpert, locația din B-dul Unirii Nr 20 a primului selecționer și retailer specializat în vin din România. Vinurile vor fi prezentate, de fiecare dată, în asociere cu produse gastronomice inspirate din tradițiile locurilor de origine. Ca urmare a noului concept, The Wine Club by Vinexpert devine locul special unde pasionații pot găsi permanent o selecție de titluri premium de la cei mai buni și cei mai noi producători români, nu doar de la cei mai cunoscuți!

Degustările sunt ghidate și asortate gastronomic, vinurile au discount special la eveniment

Periodic, câte o cramă cu merite deosebite va face obiectul evenimentelor “Vinuri mari din crame mici”, unde producătorul și invitați speciali vor ghida, într-un cadru propice, degustările, și unde vor vorbi și vor răspunde la întrebări despre istoria și povestea mărcii, despre soiurile reprezentative și despre caracteristicile care fac fiecare terroir special, despre ce stă la baza originalității vinurilor și despre felul în care aceste vinuri sunt receptate de public și de către experții din concursurile internaționale. 

Publicitate
IPPU

În fiecare astfel de eveniment, vinurile prezentate vor avea prețuri cu discount special de 20%.

Istoria și experiența Vinexpert asigură o platformă de promovare a cramelor mici

Prezent de aproape ani 20 de ani pe piața vinurilor naționale dar și din import, cu un portofoliu de peste 2.000 de etichete premium din întreaga lume și partener tradițional al celor mai importante mărci românești, Vinexpert integrează prin acest concept experiența vastă dobândită cu marile branduri externe cu care colaborează în marketingul și promovarea vinurilor locale. Scopul îl reprezintă o mai mare satisfacție a consumatorilor dornici mereu de noutăți de calitate, dar și poziționarea corectă pe piață și creșterea ponderii noilor vinuri românești în vânzările Vinexpert. De-a lungul timpului, cel mai vechi retailer de profil s-a remarcat în domeniu ca promotor al proiectului Galeria Vinurilor Românești, dar și al conceptului de degustări personalizate Wine & Food Pairing – evenimente derulate cel mai adesea “cu casa închisă”, datorită numărului mare de consumatori interesați.