Două săptămâni de Bucharest Restaurant Week, din 3 iunie: “Mâncarea bună ne readuce împreună!”

“Timp de 14 zile, cele mai tari localuri din București oferă discounturi de până la 70% la preparatele selectate. Clienții savurează o masă excelentă la restaurant, cu rezervare prin Restograf, sau acasă, cu livrare prin tazz by eMAG. Înscrierea localurilor este gratuită și nu se percepe nicio alta taxa: zero comision din vânzări, zero taxă de înscriere, zero comision la rezervări prin Restograf, zero comision la livrări prin tazz by eMAG” – aceasta este prezentarea, pe scurt, a unui eveniment menit să celebreze lumea vibrantă a localurilor din Capitală – Bucharest Restaurant Week. Astfel, potrivit organizatorilor, Bucureștiul se alătură marilor orașe ale lumii precum New York, Londra sau Paris, unde anual se desfășoară astfel de festivaluri. 

Publicitate
IWCB

Participanții pot câștiga o mașină Tesla și zeci de alte premii

Toți cei care participă la Bucharest Restaurant Week sunt înscriși la un super concurs al cărui mare premiu este un autoturism Tesla, plus zeci de iPhone 12 Pro, Airpods sau Apple Watch, trotinete, kituri de barman, un frigider Smeg și multe altele.

„Știm cât de greu a fost acest ultim an, care a venit cu provocări nemaiîntâlnite pentru toți cei din industria restaurantelor. Ne-am dorit să facem ceva pentru a-i sprijini, pentru a-i ajuta să atragă un număr mai mare de clienți și să-și revitalizeze afacerile. În același timp, am vrut să le dăm și oaspeților șansa de a profita de mâncare bună, la prețuri cât mai mici. Și uite așa să reactivăm această comunitate sudată, a celor pasionați de mâncare și de ieșirile în oraș. Pentru că Bucharest Restaurant Week este un eveniment despre oameni, pentru oameni, care celebrează lumea vibrantă a localurilor bucureștene. Și pentru că mâncarea bună ne readuce împreună!”, spune Radu Dumitrescu, CEO Restograf.

Publicitate
VinLaMunte

Astfel, Bucharest Restaurant Week încurajează localurile să le ofere oaspeților preparate deosebite, la prețuri imbatabile, iar pe oaspeți să sprijine, la rândul lor, restaurantele și micile afaceri locale, într-o perioadă în care au atât de multă nevoie de susținere. Localurile au șansa de a atrage un număr mai mare de oaspeți și de a-și crește vânzările, iar oaspeții au acces la preparate cu un prețuri excelente, de la cele mai bune restaurante, și sunt conectați la experiențe noi. 

PARTENERI: Bucharest Restaurant Week este un eveniment prezentat de Mastercard, sponsorizat de Coca Cola, sprijinit de Birra Moretti, livrat de tazz by eMag și organizat de Restograf.

Redactor: Tamara Timofti