Ediția 33 a Chefs Round Table – cu chefii, de ziua lor !

Blid – Locantă românească a fost gazda din această lună a Chefs Round Table Romania, eveniment ajuns la cea de-a 33-a ediție. Luna aceasta am avut o coincidență fericită, putem spune că am sărbătorit împreună cu chefii și Ziua Internațională a Bucătarilor, care a fost pe 20 octombrie.

Publicitate
Vinarte

Sub deviza Chefs – Profesioniști – Unitate – Respect – Socializare, evenimentul, care are loc o dată pe lună, într-o zi de luni, reunește profesioniști din domeniul HoReCa (chefi, manageri de restaurante, jurnaliști de specialitate, bloggeri).

Invitații au putut socializa și împărtăși idei și experiențe profesionale, în compania unui pahar de vin SERVE și a preparatelor culinare speciale ale chefilor Vasile Nicolae și Johnny Șușală.

Publicitate

Chef Johnny Șușală – ”Noi credem în maturitatea profesională, suntem ca frații aici, nu există orgolii. Avem o fundație căreia încă îi punem bazele, Chefs Round Table – Fundația pentru viitorul ospitalității. Fundația își propune să le  ofere copiilor orfani posibilitatea de a se califica și angaja în domeniul ospitalității, astfel încât să se poată integra în societate atunci când împlinesc 18 ani și trebuie să părăsească mediul instituțional”.

Proiectul Chefs Round Table a fost inițiat în 2016, de chef Johnny Șușală și chef Vasile Nicolae și are zece ediții pe an, toate susținând cauze umanitare. Fondurile strânse la cea de-a 30-a ediție, desfășurată la Băcănia Veche – The Charity Shop, au fost donate Asociației „Dăruiește Viața”, coordonată de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, care se ocupa de construirea Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

********

Sponsori și parteneri: Selgros, Horeca School, Parmafood Romania, Microgreens Romania, Artizanii by Demetra Organic Bakery, gastroart.ro , VIPStyle.ro Horeca Insight Magazine, Vinul.ro, La Bottega Del Tartufo, Unilever Food Solutions, SERVE, #teamfresh, Kimbo.