“Asocierile culinare sunt la ele acasă aici”, mi l-a lăudat Vladimir Gafița (foto mic) de la Crama Oprișor. “O oază urbană în Suceava, unde o echipă pasionată te invită la experiențe de neuitat” – cu sushi, fructe de mare, cărnuri și mai ales veselie și energie. Au ca hashtag-uri #makelifeepic, #epicentru, #lifestyle, #food #party – iar dacă aveți timp să căutați după ele veți vedea că Instagramul lor e plin de oameni mișto iar Facebook-ul de mâncăruri așijderea. Preparatul pe care vi-l prezentăm azi este neașteptat pentru nord-estul României, dar asta nu-l face mai puțin gustos: limbă de mare, alături de Rusalcă albă. Evident, și carnea de pe pământ e la ea acasă aici, nu numai înotătoarele.
Epicentru Steak Pub, Suceava
Bd Republicii nr 10 B, tel: (+4)0757415893, website: www.epicpub.ro/