Fetească Neagră Titan de la Liliac – într-o nouă ediție limitată, de 900 de sticle

Noua Fetească Neagră Titan, ediția a doua din”exclusivista” etichetă a cramei Liliac, este maturată în baricuri de stejar transilvănean 24 luni plus încă 12 luni în sticlă. Vinul, descris de reprezentanții cramei ca unul „corpolent, echilibrat în tanini, cu note de vanilie, vișine coapte și o atingere fină de scorțisoară” este disponibil doar la comandă și în magazine specializate.
Prezentarea pentru cea de-a doua ediție Fetească Neagră Titan este similară celei anterioare – sticlă Bordeaux de 900ml., gravată cu emblemă din piele naturală, lucrată manual.
Odată cu epuizarea primei serii de Fetească Neagră Titan, iubitorii de vin din țară și străinătate ne-au întrebat despre următoarea serie. Deoarece pentru Liliac cuvântul premium nu este doar un instrument de marketing, de poziționare pe piață, el însemnând  legatură  cu calitatea vinurilor noastre pe care le numim premium, Titan nu e doar un vin produs cu atenție, în cantități foarte mici, ci și cu un vintage ales în funcție de nivelul calitativ al strugurilor. De aceea, Fetească Neagră Titan  apare doar când toate condițiile pentru un asemenea vin sunt întrunite”, spune Miron Radić, Director General Liliac.
În acest an, Liliac estimează o cifră de afaceri de aproximativ 6,7 milioane lei, apropiată de cea din 2017, cu un preț mediu unitar mai mare însă. Exporturile la sfârșitul anului sunt estimate la aprox. 30.000 sticle (10% din producție).

Publicitate
Domeniul Bogdan