Galeriile Artmark organizeaza cu ocazia Sarbatorilor prima licitație profesionistă de vinuri din România

Marți, 10 decembrie 2019, ora 19:00, Galeriile Artmark organizeaza la Palatul Cesianu-Racoviță  prima licitație profesionistă de vinuri din România. Va veti intalni cu vinuri special create pentru colecționari rafinați, zămislite în renumitele regiuni viticole ale Franței, Italiei, Spaniei sau în tradiționale podgorii românești, fine și pline de eleganță. Acestora li se adaugă o colecție remarcabilă de vinuri din cele mai cunoscute zone viticole din lume.

Publicitate
IWCB

 

Vinuri de colecție la prețuri de pornire de 10-30% din prețul pieței de vinuri românești și internaționale îți oferă șansa să începi o colecție de vinuri sau pur și simplu să petreci un Crăciun de pomină! Bine păstrate, cu grijă transportate, cu etichete intacte, cu potențial de învechire sau având maturitatea adecvată delectării, te cheamă să experimentezi un nou canal de aprovizionare cu stocul trimestrial de vinuri de colecție: licitația de vinuri!

Publicitate

 

Prima licitație profesionistă de vinuri din România organizată de Artmark pune la dispoziția iubitorilor de vin sau a colecționarilor peste 5000 de sticle de vinuri rare, de colecție, la prețuri mai mici decât se pot găsi în magazin. Gama este largă, de la vinuri aduse din Africa de Sud, Australia, America sau Europa, până la vinuri românești ce provin de la celebrele crame: Liliac, Cotnari, Recaș, Jidvei, Dealu Mare, Atelier, Girboiu, Catleya sau o selecțtie specială semnate de Aurelia Vișinescu.

 

Loturile impresionează prin cantitate, proveniența acestora, din colecții private ale marilor colecționari de vinuri sau zona viticolă – Toscana, Côtes du Rhône, Bordeaux sau Sicilia și prețul accesibil.