Grecia Panorama – festival grecesc la World Trade Plaza, în week-end

Publicitate
Vinarte

Evenimentul Grecia Panorama, care va reuni o serie de producători de delicii grecești, sub conceptul „Be a Greek for a day”, se desfășoară pe 19 și 20 ianuarie, la World Trade Plaza, București, cu acces gratuit.
Festivalul va avea două zile de gusturi elene, distracție și surprize: muzică, dansuri tradiționale, demonstrații de cooking, degustări de produse grecești, propuneri pentru destinații de vacanță prin ofertele agențiilor de turism specializate pe destinația Grecia.

Demonstrație chef Joseph Hadad

Duminică, 20 ianuarie, la ora 13:00, va avea loc și o demonstrație culinară marca chef Joseph Hadad, care va pregăti cea mai mare salată grecească din România. Vizitatorii se vor bucura de un cooking show veritabil cu gusturi, arome și mirodenii specifice bucătăriei mediteraneene.
Organizatorii mai pregătesc și o serie de cadouri și premii speciale, ce vor fi oferite în cadrul unor tombole, pe parcursul ambelor zile. Miticul Penopolez, partenerul principal al evenimentului, va oferi 500 de puieți de măslini, aduși direct din Grecia.

Publicitate
IPPU

Transport gratuit din Piața Romană


Organizatorii pun la dispoziția doritorilor un autobuz, ce va asigura transportul gratuit până la World Trade Plaza, atât sâmbătă, cât și duminică. Autobuzul va fi personalizat cu logo-ul evenimentului Grecia Panorama, va circula din oră în oră și va putea fi accesat din Piața Română, de la stația ASE.
Grecia Panorama beneficiază de suportul Uniunii Elene din România, alături de care am creat un program special pentru cele două zile de festival. Mulțumirile speciale se îndreaptă către președintele Uniunii Elene din România, dl. Dragoș Gabriel Zisopol.


Program Grecia Panorama

Sâmbătă, 19 ianuarie
Program: 10:00 – 19:00
10:00 – Deschidere
12:00 – Deschidere oficială Grecia Panorama 2019
12:30 – 14:00 – Degustări produse grecești și prezentări oferte speciale de vacanță în Grecia
14:00 – 15:00 – Tombole cu premii
16:00 – Moment artistic muzical
16:30 – Moment instrumental baglamadaki (instrument grecesc) cu micuța Antonia Irina Cojocaru, numită The Greek Diamond
17:00 – 19:00 – Program de dans grecesc cu dansatorii de la Uniunea Elenă din România, din 30 în 30 de minute.

Duminică, 20 ianuarie
Program: 10:00 – 19:00
10:00 – Deschidere
12:00 – Moment artistic
13:00 – Spectacol culinar live cu Chef Joseph Hadad – Cea mai mare salată grecească
14:00 – Taraf românesc cu muzică folclorică Live
15:00 – Degustări produse grecești și prezentări oferte speciale de vacanță în Grecia
16:00 – Taraf românesc cu muzică folclorică Live
Evenimentul se va desfășura sub auspiciile Ambasadei Greciei în România, Organizației Naționale de Turism a Greciei, Camera de Comerț Bilaterală Eleno – Română, SETE, Hellenic Chamber of Hotels, Hellenic Hotel Federation și fedHATTA.