Horeca Insight și HORA dau startul evenimentelor dedicate relansării industriei HORECA

Horeca Insight alături de HORA, autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, organizează primul eveniment din seria dedicată relansării industriei HORECA, în data de 25 iunie 2020.

Publicitate
Telna

Evenimentul Horeca Re:Start se va bucura de prezența doamnei Violeta Alexandru – Ministrul Muncii și Protectiei Sociale, dar și a lui Dragoș Petrescu – fondatorul CityGrill Group. Lista tuturor invitaților poate fi consultată pe site-ul dedicat conferintei. Pe tot parcursul conferinței, Silvia Ion – managing partner Horeca Insight, va ghida invitații în calitate de gazdă și moderator al discuțiilor.

Poza_Articol

Publicitate
Caloian

Invitații sunt așteptați la Hotel Caro începând cu ora 9:30, pentru formalitățile de înregistrare și welcome coffee, conferința urmând să înceapă efectiv la ora 10:00, printr-un scurt mesaj din partea lui Daniel Mischie. Programul conferinței urmărește trei teme importante: Forța de muncă din Horeca, Fiscalitate, Bune practici, distribuite in 3 paneluri de discuții.

„Acest format de eveniment a fost demarat in 2019 și denumit sugestiv Power Brunch pentru a defini cadrul prietenos ce adresează nevoia comunității HORA de a se reuni periodic și a dezbate teme presante cu care se confrunta industria. Conferința Horeca Re:Start va fi cea de-a treia din această serie, am avut deja o ediție în octombrie și decembrie 2019. Va fi însă cea mai importantă din prisma faptului ca traversam o perioadă incertă pentru Horeca, ne dorim să oferim posibilitatea cât mai multor profesioniști ai industriei să participe, chiar dacă accesul fizic va fi restricționat la 50 de persoane. Temele abordate și expertiza invitaților noștri vor contribui semnificativ la clarificarea pașilor de urmat pentru a trece cu bine peste această perioadă”, a declarat Daniel Mischie – președinte Hora.

Evenimentul va avea loc pe pajiștea din curtea Hotelului Caro din București și va avea un format inedit, adaptat cerințelor legale de distanțare ca număr de participanți pentru evenimente în aer liber. Astfel, doritorii sunt așteptați să consulte site-ul conferinței, pentru a selecta modalitatea de participare pe care o preferă – on site, este posibilă găzduirea a doar 50 de participanți sau prin live streaming, ce permite un număr nelimitat de înscrieri.