Hotel Epoque este primul hotel din România care devine membru Relais & Châteaux

Hotel Epoque, lider în România pe segmentul boutique hotelurilor de 5 stele, a fost afiliat recent la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume, formată din 550 de hoteluri şi restaurante cu caracter unic, operate independent*.

Publicitate
Vinarte

Practic, proprietățile afiliate Relais & Châteaux  trebuie să se distingă prin servicii impecabile, gastronomie excepțională și o abordare distinctă a conceptului „l’Art de vivre”. Relais & Châteaux protejează și promovează bogăția și diversitatea culturii gastronomice și a tradiției ospitalității, consacrând “l’Art de vivre” ca cea de-a 10-a artă.
Printre atuu-rile Epoque „atributele ale ospitălității de lux” sunt spațiile de cazare exclusiv de tip apartament, ample,  un restaurant cu gastronomie franceză, un SPA cu facilități de recreere și un centru de evenimente premium.  Hotelul are o arhitectură în stil clasic francez, în timp ce interioarele interpretează  contemporan stilu neoromânesc, din prima jumătate a sec. XX, mizand pe atribute autentice naționale.
“Suntem încântați să numim Epoque <<membru al Relais & Châteaux>> și să afișăm apartenența la cea mai prestigioasă asociație hotelieră din lume. Momentul în care am fost invitați să aderăm ne-a onorat și ne-a bucurat, cu atât mai mult cu cât am simțit că această asociere ne reprezintă pe deplin. Ca hotelier pasionat, am urmărit activitatea Relais & Châteaux de-a lungul anilor și am admirat faptul că promovează excelența în ospitalitate, dar mai ales faptul că se definește prin l’Art de vivre, parte integrantă din filosofia Epoque, iar fiecare pas din dezvoltarea noastră este expresia aceleiași misiuni: de a le oferi oaspetilor noștri experiențe excepționale de ospitalitate și gastronomie. Afilierea Epoque la Relais & Châteaux reprezintă o invitatie personală adresată clienților obișnuiți cu standardele de excelență ale asociației și membrilor clubului 5C, și o deschidere a Bucurestiului către faimoasele Routes du Bonheur, itinerariile- revelație propuse de Relais & Châteaux oaspeților săi”, spune Diana Popescu, CEO Hotel Epoque.
Procedura de aderare la Relais & Châteaux este complexă și etapizată, cu peste 300 de criterii de analiză, iar
etapele procesului includ multiple evaluari ale comisiilor de inspectori , audituri de calitate cu caracter anonim, recenziile oaspeților clubului 5C, analiza rapoartelor de către departamentul de calitate de la Paris și votul comitetului director. Din cele aproximativ 120 proprietăți inspectate anual, un sfert devin membre Relais & Châteaux.
Beneficiile membrilor sunt: acces la segmentul specific de clienți, sistem propriu de rezervări directe, platformă proprie de recrutare a celor mai buni candidați pentru echipele proprietăților membre, academie de formare directă sau online și acces la intreaga infrastructura de comunicare și promovare specifică brand-ului Relais & Châteaux.