Rebeca Didu (foto mic) mi-a recomandat așa de călduros locul și mi-a spus că a mâncat aici și salatele “din cămara bunicii” (foto din deschiderea articolului, sus), și “platoul boierului” și păstrăv cu mămăliguță (în imaginile de la finalul articolului). N-am mai apucat să-ntreb dacă pe toate la aceeași masă, dar cred că nu, fiindcă după toate semnalele porțiile astea n-ar încăpea ușor nici măcar în doi adulți cu cilindree mare, d’apăi într-un fizic delicat de doamnă atentă la siluetă. Oricum, n-am putut să nu țin cont de recomandarea ei: “E un loc de poveste, cu bucătărie gustoasă și care merită din plin să fie promovat!”. Pensiune și restaurant ca-n vremurile de altădat’
Hai noroc, Rebeca! Ce ziceai că merge? Chardonnay La Cetate pentru salată, Cabernet La Cetate ori Drăgaică roșie la platou și Jiana rose sau Rusalcă albă la păstrăv? Sună bine, sărumâna!
Conacu’ Boierului, Sat Ponoarele, Jud Mehedinți
Sat Ponoarele Nr 9, tel: (+4)0740057390, website: https://conacuboierului.ro