La legendara Vărzărie, cu materii prime de la producători locali. De la 1970 în Cluj

Probabil că felul în care localul a rămas sub aceeași conducere din 1970 și până în zilele noastre ar merita un capitol într-o eventuală Mare carte a micului antreprenoriat românesc de după război. Cert e că Vărzăria e o veritabilă instituție locală “ever since” – mie mi-a fost prezentată cu multă mândrie locală acum vreo 25 de ani și am rămas plăcut impresionat. Dincolo de poveste, ce rămâne constant – iată, de cinci decenii! – este varza a la Cluj cu ciolan afumat de aici. Dacă n-ai fost în Cluj dar ai vreun prieten care ține la tine și vrea să-ți arate ceva autentic local, roagă-l să te ducă aici. Mâncarea e făcută cu ingrediente de la mici producători din zonă iar gustul este cel pe care mulți dintre localnici îl recunosc drept “al lor”. Cu Fetească neagră Caloian (vedeta gamei cu acest nume) după recomandarea amicului Radu Cheresteștiu (foto mic) – căruia-i mulțumesc pentru gustoasa dezvăluire!

Publicitate
Oprisor

Google pe băieții ăștia, au peste 1500 de review-uri!

La Vărzărie, Cluj-Napoca
Bdul Eroilor Nr 37, tel: (+4)0264595064

Publicitate
IPPU