La Mama Ateneu te așteaptă cu primul pahar din partea casei! Doar prin rezervaunloc.ro!

„În haine noi”, recent reamenajat, cu un look modern și fresh, restaurantul La Mama de lângă Ateneul Român (str. Episcopiei, nr.9), își așteaptă clienții cu primul pahar de vin gratis (75 ml) din gama Ammos, brandul premium al cramei dobrogeane Histria.
Această promoție este valabilă în orice moment al zilei, de luni până duminica, doar pentru rezervările online pe baza formularului RezervaUnLoc.Ro, accesând urmatorul link   .
Tu nu ai de făcut decât să-ți strângi prietenii sau familia și să răsfoiești meniul – unul ofertant atât în ceea ce privește mâncarea, cât și vinurile.
Iată și cîte o descriere a vinurilor promoției:
Ammos Blanc 2016 (12 grade vol.alc.) – cupaj de soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc și Riesling, vine cu arome sprințare, perfecte de primăvară-vară: flori de camp, completate amplu, dar echilibrat, de savori fructate exotice. Recomandat la pește marin, curcan și pui, dar și brânzeturi, salate, alte feluri ușoare.
Ammos Rosé 2016 (13, 5 grade vol.alc) – cupaj de Cabernet Sauvignon și Feteasca Neagră, are note fructate și florale, fructe roșii, mure, cireșe și nuanțe vegetale, lăsând spre final un gust tonic și rafinat de iarbă și cafea. Merge atât la pește și fructe de mare, cât și la feluri din porc, pui, curcan, precum și deserturi cu fructe proaspete.
Deși relativ nouă pe piață (din 2015), Crama Histria a făcut pași frumoși datorită pasiunii și atenției proprietarului, care este și enolog, Paul Fulea. Crama deține 155 de ha, în Cogealac, Constanța și comercializează și vinurile de retail Mirach și brandul premium Ammos.

Publicitate
Oprisor