Lansări #Winelovers Guide la Iași și Buzău. Cu degustare Casa de Vinuri Cotnari, Averești, SERVE și Strunga

Vineri, 25 ianuarie, la „Treaz & Nu” din Iași (de la orele 18.00), și sâmbătă, 26 ianuarie, la „Norma Fine Wines & Dining” din Buzău (de la orele 19.00), vor avea loc două evenimente de lansare a volumului colectiv „#Winelovers’ Guide into Romanian Treasures„, inițiat de revista Vinul.Ro. Evenimentele vor fi animate de prezența unuia dintre autori – Răzvan Stoenescu, autor al blogului Vin2.ro și fondator al Asociației Winelover România – împreună cu publisherul revistei Vinul.Ro, Cezar Ioan, dar și de prezentări și degustări de vinuri de la Casa de Vinuri Cotnari, Domeniile Averești, SERVE și Strunga Winery.

Publicitate
Domeniul Bogdan
#Winelovers Guide Into Romanian Treasures este un volum colectiv de recomandări de vinuri românești semnate de bloggeri și educatori de profil

“Ghidul printre comorile românești” reprezintă opțiunile autorilor și, totodată, “Premiile de excelență Vinul.Ro” 2018

Mirela Mateescu, Silvia Palașcă,  Bogdan Caracaleanu, Bogdan Dobrițoiu, Laurențiu Horodnic, Iulian Grigorescu, Mihai Vasile și Răzvan Stoenescu semnează alături de Sergiu Nedelea cele 104 recomandări intitulate  “#Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures” – o premieră colectivă națională. Totodată, aceste recomandări constituie și lista “Premiilor de excelență Vinul.Ro”, eveniment care în 2018 a împlinit un deceniu de existență.