Look nou pentru gamele Floare de Lună și Floarea Soarelui și două noi vinuri de la Halewood

Gamele de vinuri Floarea Soarelui și Floare de lună, produse și distribuite de Halewood Wines & Spirits, au un nou look din primăvara asta, schimbând atât sticla, cât și etichetele.  Noile etichete sunt unitare, pentru a  le oferi extra vizibilitate brandurilor și sortimentelor de vinuri la punctul de vânzare, arată un comunicat al producătorului de vinuri.

Publicitate
Excursii

Cromatica caldă – portocaliu a etichetei vinului Floarea Soarelui e  referință pentru lumina solară, iar cromatica navy a etichetei Floare de Lună e referință pentru lumina lunii. Elementele de bază din ambele, precum logo-urile cu flori și formă rombică au fost păstrate și integrate sub noua formă de prezentare.

În gama Floare de Lună, pe lângă vinurile consacrate, Fetească Neagră și Fetească Neagră Rose, au fost lansate recent și două noi vinuri – Sauvignon Blanc 2017 și Chardonnay 2017. Gama Floarea Soarelui cuprinde vinuri din soiuri autohtone și internaționale precum Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Feteasca Regală, Sauvignon Blanc si Rose.

Publicitate

Vinurile sunt disponibile atât în lanțurile internaționale de magazine, hypermarketuri și supermarketuri, cât și în rețeaua proprie de magazine Halewood Wines & Spirits – fizic – și online pe website-ulwww.halewood.shop