„Meștesugari de gusturi”. Bune! Un nou magazin de carne și mezeluri tradiționale în Piața Dorobanți

Piept de porc copt la jar, pastramă de gâscă și de rață, carne pentru hamburgeri, tobă și cârnați de casă și multe altele asemenea, proaspete și fără aditivi – se găsesc mai nou și la cel mai recent magazin „Meșteșugari de gusturi”, deschis în buricului târgului, chiar în Piața Dorobanți.  Proprietarii fabricii din Prelungirea Ghencea, Cristina și Ioan Smădu,  care dețin afacerea de familie din 2015, au ales  zona Dorobanți și din dorința de a se adresa unei noi categorii de consumatori, spun ei.
Ideea a fost, de la bun început, de a produce mezeluri de calitate, bune ca acasă la Ioan – la Sâmbăta, ce respectă rețete tradiționale din zona Făgărașului.

Publicitate
Oprisor

gusturi1Cei doi „meșteșugari de gusturi” garantează că folosesc materii prime și condimente naturale de calitate. „Produsele sunt cunoscute mai ales datorită vedetelor, pentru că părerea lor ajunge mai repede la public, dar dorința de a mânca sănătos e împărtășită de toți cei care ne-au devenit clienți„, spune Cristina. „Succesul magazinului din Prelungirea Ghencea ne-a dat încredere să deschidem unul nou în Piața Dorobanți, mergând spre o clientelă mai exigentă. Am păstrat aceleași prețuri, astfel încât nu există diferențe între cele două magazine” arată Ioan Smadu, director de producție.
Printre vedetele prezente la evenimentul de deschidere, Maria Cârneci, fidelă a primului magazin, a descris, cu haz, mezelurile: „sunt bune, sunt mai bune decât cele pe care le făceam noi, în bucătăria noastră de acasă. Îmi veți da dreptate!”​

mestesugari_de_gusturi_dorobanti_4 Mai jos, câteva exemple din „meniul” „Meșteșugari de gusturi” (dar lista de cărnuri și mezeluri e mult mai vastă; mai găsiți și o serie de vinuri bune românești, brânzeturi tradiționale și pâine de casă)

Publicitate
Telna

– Piept de porc copt la jar – 55 ron/kg, ceafa coaptă la jar – 65 lei /kg, tobă de casă – 33 lei/kg, carnati gustoși – 30 lei /kg, pastramă de gâscă și de rata – 65 lei lei /kg, kaizer copt la jar – 55 lei/kg