Noutăți gustoase în meniul Vinexpert. Plus Sangria de Cava – trendul verii și 1000 de vinuri de pe 5 continente

 

Publicitate
Vinarte

Platouri gurmande de charchuterii și brânzeturi, empanadas con carne și sos de vin roșu sau cu spanac și brânzeturi nobile, quesadilla în trei culori cu piept de curcan poșat ori cu fasole roșie și ciuperci, parfait-uri delicioase cu fructe de pădure și crumble cu mere sunt numai câteva dintre preparatele nou introduse în meniurile locațiilor Vinexpert – wine barul din Calea Victoriei nr.65 și wine clubul de pe Splaiul Unirii nr.20. Iar oferta de băuturi este generoasă, cu peste 1.000 de vinuri la sticlă și 100 la pahar, spumante și cava, cocktailuri inedite cu prosecco, coniacuri rare, dar și smoothie-uri răcoritoare.
O particularitate singulară a locațiilor Vinexpert este aceea că, în meniu, fiecare preparat sau platou asortat are și recomandări de vin de asociat, așa că pentru o masă completă, puteți merge cu încredere pe mâna somelierului casei.

Preparatele  nou introduse în meniurile locațiilor Vinexpert

Vinexpert și-a prezentat noile preparate, oficial, în ultima zi din iulie dedicată bloggerilor și influencerilor din food și lifestyle. Iată și câteva exemple din lista noutăților, pe care le veți putea comanda și voi în ambele wine-bistro-uri ale brand-ului.

Publicitate
IPPU

-Platou Centenar de România, special conceput pentru acest an aniversar: salam crud uscat de mistreț, cârnat de mangalița, salam ardelenesc, șuncă de porc de casă, trufe din brânză de burduf, brânză cu busuioc, brânză de Apuseni, brânză picantă cu ardei, ceapă roșie, ardei gras, pară, covrigei.
– Tartar de ton si somon, cu icre negre și fructe de pădure, servit cu crostini cu ulei de măsline
– Quesadilla cu piept de curcan poșat, legume în trei culori la tigaie cu cașcaval, servite cu salată și sos de iaurt
– Quesadilla cu șuncă de porc home made, legume în trei culori trase la tigaie, cașcaval cu salată verde și sos de vin
– Quesadilla cu ciuperci și fasole roșie, legume în trei culori, cașcaval, cu salată și sos de iaurt


– Empanadas con carne servite cu sos de vin
– Empanadas cu spanac si brânzeturi nobile servite cu sos de iaurt și ierburi aromatice
– Omletă rustică cu legume, servită cu salam crud uscat  și crostini
– Parfait home made de fructe de pădure cu crumble și fructe proaspete

Sangria de Cava orange – cava, lichior de caise sau portocală, fructe proaspete -măr, pară, piersică / Sangria de Cava rose – cava, lichior de vișine, fructe de pădure. 

Alte preparate de vară precum salata cu piept de curcan poșat, cu mango, semințe  și dressing de fructul pasiunii,  mix-ul vegan de salate cu nuci, semințe de dovleac și floarea soarelui, susan, stafide, pară și sos de fructul pasiunii, dar și gourmet inedite precum burgerul de rață cu mango și sos Teriyaky, sandvișul cu confit de rață și dulceață de merișoare, pieptul de curcan poșat în crustă de susan cu piure de mazăre și mentă, baby carrots caramelizați și sos Teriyaki completează meniul generos al locațiilor Vinexpert.

Iar dacă pentru un prânz sau o după amiază reconfortantă puteți opta să vă răcoriți cu Sangria de Cava delicioasă, Pina Cava cu rom alb sau  Bubble Pink cu prosecco, pentru seară, aveți cu siguranță cu ce vă delecta din cele peste 1000 de vinuri din toată lumea.

 

Adresă și contacte
The Wine Club. Splaiul Unirii nr. 20.
The Wine Bistro Calea Victoriei nr. 155
Tel. 0740 166 023
www.vinexpert.ro
Facebook: www.facebook.com/vinexpertro; www.facebook.com/WineClubBistro; facebook.com/pages/The-Wine-Bistro-Vinexpert
Instagram: the_wine_club_by_vinexpert