Odette Costoiu, director de vânzări Sheraton, a fost premiată cu Sales Special Achievement Leadership din 200 de nominalizați

Odette Costoiu, Director de Vânzări și Marketing la Sheraton București, a câștigat premiul Sales Special Achievement Leadership, la premiile ELITE din  200 de nominalizați la această categorie – un premiu binemeritat ținând cont de eforturile depuse și de performanțele obținute, atât în perioada de preopening, cât și în cei 3 ani de operare sub noul brand, potrivit unui comunicat de presă remis de reprezentanții Sheraton.
Odette Costoiu are peste 13 ani de experiență în industria turismului și este lider de vânzări și marketing. Ea absolvit cursurile Universității Spiru Haret cu specializarea Relatii Economice Internaționale, precum și pe cele ale Universității Titu Maiorescu cu specializarea Psihologie Organizațională, urmând cursuri de specializare în domeniul hotelier. Face parte din echipa Sheraton din 2015, fiind Director de vânzări și marketing si responsabil pentru rebrandingul și poziționarea fostului hotel Howard Johnson Grand Plaza 4 * în Sheraton Bucharest Hotel 5 * și în momentul de față, gestionează zonele de vânzări, marketing și PR.
Sunt acel tip de manager care acordă toată încrederea echipei și îmi place să le dau aripi oamenilor cu care lucrez. Sunt extrem de mândru de reușita lui Odette și știu că acest premiu reprezintă pentru ea o motivație puternică pentru a continua pe drumul succesului cu entuziasm și inspirație. Sunt convins că nu se va opri aici, iar scena premiilor internaționale din industrie îi va mai simti pașii siguri,” a declarant Daniel Ben-Yehuda, General Manager Sheraton Bucharest Hotel.
ELITE este un acronim pentru excelență, leadership, inspirație, lucrul în echipă și execuție. Premiile ELITE celebrează lideri și echipe din zone precum Brand + Marketing, Digital, Loialitate și relații cu publicul, Centrele de angajament pentru clienți (CEC), Organizația globală de vânzări, Managementul veniturilor și vânzări. Câștigătorii sunt selectați pe baza abilităților de conducere, a rezultatelor financiare remarcabile, a serviciilor oferite clienților, precum și pe baza implicării comunității. Premiul este conceput pentru  recunoașterea liderilor – exemple de urmat prin capacitatea lor de a lua decizii si de a implementa programele care protejează și cultivă valorile de bază ale Marriott International.

Publicitate
Vinarte