Boris Ionescu, iarăși lovit de inspirație: “La numele ales de ei aș adăuga “din suflet”. Papa Bun e o locație deschisă în martie 2019 de doi oameni frumoși – un cuplu tânăr care și-a petrecut ultimii nouă ani lucrând în unele dintre cele mai bune restaurante din România și din străinatate. Un loc unde Remus Lupșa (chef bucătar) încearcă să aducă în farfurie savoarea ingredientelor locale (legumele sunt achiziționate de la un mic producător local – Grădina Dealul Frumos; carnea vine și ea de la o mică fermă locală). O bucătărie simplă, dar cu preparate pline de savoare, poate și datorită faptului că ei caută să aibă cele mai proaspete ingrediente. Rețete simple, clasice, însă în ascociere cu vinurile Cramei Oprișor vom descoperi cele mai frumoase și intense arome”.
În imaginile alăturate: salată de roșii cu brânză iute, salata de vinete cu ardei copt si telemea de vacă, ceafă de porc la tigaie cu usturoi și cartofi cremoși cu praz (foto din deschiderea articolului), ceafă de porc la tigaie cu usturoi și legume la grătar, sote de ciuperci de pădure.
Papa Bun, Reșița
Str Libertății Nr 35A, Tel: (+4)0721781334, Facebook/Papa-Bun-Resita-257314625190212/