Parteneriat cu Wine and Street Food Festival (WSFF) pentru Premiile de excelență Vinul.ro 2019 și Premiile GastroArt.ro. În 27 septembrie, la Palatul Parlamentului

27 septembrie – este data corectă la care se vor decerna Premiile de excelență Vinul.ro 2019 (și NU 4 octombrie la Palatul Bragadiru, cum anunțasem inițial). Evenimentul va avea loc într-un cadru festiv, de la orele 20.00, la Palatul Parlamentului din Capitală, la finalul primei zile din Wine and Street Food Festival. Tot atunci va avea loc și decernarea Premiilor GastroArt.ro – partenerii cu care am inițiat primul Congres destinat gastronomiei și vinurilor din România, care a condus la instituirea unei Zile naționale dedicate acestor valori autohtone (prima duminică din octombrie).

Publicitate
Vinarte

Wine and Street Food Festival – cel mai mare eveniment de WINE și STREET FOOD din România – se desfășoară în perioada 27-29 septembrie 2019 atât în interiorul Palatului Parlamentului, cât și în exterior, în grădinile Palatului, rareori accesibile! Ediția precedentă s-a bucurat de prezența a 35.000 de vizitatori veniți să cunoască cei 200 de expozanți, iar în cadrul celor trei zile de desfășurare au avut loc 50 de concerte și alte activități în aer liber.

În urma unor discuții cu organizatorii Wine and Street Food Festival, am ajuns de comun acord la concluzia că integrarea Premiilor de excelență Vinul.ro și a Premiilor GastroArt.ro în prima seară a evenimentului întregește frumos oferta unui weekend cu vin, mâncare și bună dispoziție în Capitală și reprezintă un plus pentru toate părțile implicate: publicul vizitator primește o listă de sugestii de degustare încă din prima zi, cu vinurile care s-au evidențiat în urma evaluărilor; cramele pot beneficia imediat și nemijlocit de pe urma acestei promovări; Festivalul mai capătă încă o valență pozitivă în ceea ce privește serviciile oferite publicului vizitator.

Publicitate
Reamintim că la această ediție a Premiilor de excelență Vinul.ro se vor putea înscrie și vinuri din Republica Moldova, în afara celor produse în România. CRAMELE SE POT ÎNSCRIE PÂNĂ PE 17 SEPTEMBRIE. VOR FI DISPONIBILE SI MEDALII AUTOCOLANTE. Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare – Adelina Boboc, adelina@vinul.ro (0727254318)

Considerăm că ediția 2019 a Premiilor de excelență Vinul.Ro este o ocazie bună ca industria producătoare din România să se unească și să demonstreze o putere și o diversitate care să dea încredere consumatorului autohton și nu numai – printr-un efort comun și vizibil. Rezultatele concursului, dar și evenimentul de gală în sine, vor fi promovate printr-o rețea vastă de parteneri media și bloggeri de profil, iar la eveniment vor fi invitați achizitori din marele retail, operatori HoReCa și influenceri cu largă audiență.