Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros România

Robert Hellwagner, CEO Selgros Romania

Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros România, începând cu 1 iulie 2018.  El a preluat această poziție de la Alexandru Vlad. Robert Hellwagner are o experiență de peste 10 ani în industria FMCG și în domeniul bancar din Austria și Elveția și s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Tot de la 1 iulie,  Alexandru Vlad – fostul CEO Selgros România – conduce Consiliul de Administrație al Selgros Cash&Carry Germania.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

Publicitate
IPPU

Reamintim cititorilor noștri că Selgros România a fost partenerul revistei noastre în realizarea volumului „Romanian Gastronomy in the XXI Century” și, de asemenea, a fost partenerul principal al primului Congres Național de gastronomie și vinuri, inițiat și organizat de către Vinul.Ro în parteneriat cu GastroArt.ro (condus de jurnalistul Cosmin Dragomir) și Rare Foods Services (coordonat de Chef-ii Nico Lontras & Ioan Șușală)