Salamurile românești de la Agricola, medaliate la Monde Selection 2018

Competiția Monde Selection 2018, de la Valencia (Spania), a adus zilele trecute Grupului românesc Agricola două medalii de argint pentru Salamul de Sibiu și Salamul Levant și una de bronz pentru Salamul Babic – ca recunoaștere a calității și tradiției produselor crud-uscate ale companiei Salbac, a informat producătorul printr-un comunicat de presă.

Publicitate
Vinarte

„Ne bucură extrem de mult această recunoaștere internațională și ne provoacă, în același timp, să depășim, permanent, standardele de calitate prin produsele noastre. Sunt mândra de echipa mea, de portofoliul nostru de produse si de brandul AGRICOLA. Din 3.000 de produse înscrise în acest concurs au fost premiate 550. Salamul de Sibiu AGRICOLA a fost premiat pentru a doua oară la Monde Selection cu medalia de argint, cum argint a câștigat și mai noul nostru produs de succes, Salamul Levant. Nu mai prejos, Babicului Agricola i-a fost acordata medalia de bronz. Și da, am avut emoții mari când am văzut acolo drapelul României și la ceremonia oficială de o înaltă ținută, unde am stat alături de japonezi, de americani, de mulți alții renumiți pentru calitate.”, a declarat Angelica Șmil, Director General Salbac.

Din partea companiei Salbac, la ceremonia de înmânare a premiilor au participat Angelica Șmil, Director General, Daniel Bitere, Director de Marketing Agricola, Aura Palade, șefă a Fabricii de salamuri crud-uscate Salbac și Elena Tudor, șefă a Fabricii de produse fiert-afumate Salbac (foto sus).

Rădăcinile tradiției de calitate din carne pe meleagurile băcăuane depășesc o sută de ani

SALBAC, companie a Grupului AGRICOLA, este liderul pieței românești de salamuri crud-uscate. Potrivit comunicatului holdingului, deși fabrica s-a adaptat timpurilor și inovațiilor tehnologice, „SALBAC a păstrat cu strășnicie valorile tradiționale ale gospodarului român, pentru că la AGRICOLA există o adevărată credință în a face produse de calitate”.

Publicitate
IWCB

Ne face plăcere să reamintim cititorilor noștri, și cu această ocazie, că de doi ani Agricola este partenerul revistei noastre la festivitățile de decernare a Premiilor de Excelență Vinul.Ro. Cu aceste ocazii, atât jurații care decid vinurile ce vor fi medaliate, cât și reprezentanții producătorilor înscriși în competiție și oamenii de presă sau bloggerii participanți la eveniment au putut aprecia și singuri calitatea deosebită a produselor Agricola.

Un premiu oferit de experți la nivel mondial, o garanție a calității

Din 1961, Monde Selection colaborează cu peste 70 de specialiști eminenți, din întreaga lume – bucătari Michelin, renumiți oenologi, profesori universitari, nutriționiști si dieteticieni. Experții gustă și testează în orb produsele din competiție, trofeele fiind acordate, an de an, companiilor care se disting prin eforturile continue de menținere și îmbunătățire a acestora. Supusă evaluării este exclusiv calitatea intrinsecă, urmărindu-se criterii foarte precise și variate. Inclusiv verificarea corespondenței dintre calitățile nutriționale ale unui produs și informatiile incluse in eticheta acestuia. Monde Selection este un premiu anual non-competitiv, care vizează produse alimentare, dar și băuturi și produse cosmetice, încă din anul 1961 si este condus de Institutul Internațional pentru Selecții de Calitate din Bruxelles.