Start al concursului Selgros Arena Bucătarilor – a zecea ediție

Patru etape preliminare, pe regiuni (est, centru, vest și București) vor prefața, în perioada 12 martie – 10 aprilie, cea de-a zecea ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor” 2018, se arată într-un comunicat al companiei.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Potrivit acestuia, anul acesta miza competiției este una crescută, atât grație premiilor cât și modificărilor menite să bucure deopotrivă bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul. Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultată în Regulament. Premiile pentru primii trei clasați în fiecare semifinală sunt de 2.500, 1.500 respectiv 1.000 de lei.

Zona Est include magazinele Selgros din Constanța-Nord, Constanța-Sud, Brăila, Galați, Bacău, Iași și Suceava.
Zona Centru include magazinele Selgros din Bistrița, Târgu Mureș – Ernei, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești și Craiova.
Zona Vest include magazinele Selgros din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea, Arad și Timișoara.
Zona București include magazinele Selgros din Băneasa, Pantelimon, Berceni și Drumul Taberei.

Publicitate

În etapa preliminară ingredientele impuse sunt pulpă de porc, gutuie și castraveți murați. Semifinalele pentru fiecare dintre cele patru regiuni vor avea loc la clubul Fratelli din București, în perioada 19-20 mai; primii doi calificați din fiecare semifinală vor ajunge în finală;

Marea Finală va avea loc la București, la finele anului, la o dată ce va fi stabilită și anunțată în luna august.

Înscrierile se vor face pe site-ul Selgros, în perioada 12 martie – 10 aprilie 2018. Regulamentul complet, care include și lista completA? a premiilor acordate, poate fi consultat pe site.


Despre Arena Bucătarilor:
Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România. Devenită deja tradiție, competiția și-a propus să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionați Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România. Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Despre Selgros:
Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 22 magazine în București, Alba-Iulia, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava, Constanța și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia. Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniEștilor și pasionaților de bunătățuri.