B-b-b-brrrum la Velvet Winery cu Harley Davidson & vinuri! Degustările la cramă, tot mai populare în sezonul estival 2021 (FOTO & VIDEO)

Velvet Winery, Dealu Mare, 17 iulie 2021. „Cea mai frumoasă priveliște naturală din Dealu Mare„, după părerea prietenului Zoli Toth (se pricepe și la ecologie, nu doar la muzică – face o emisiune radio de profil de vreo 10-11 ani). Posibil ca tot mai mulți exploratori activi de peisaje să fie de aceeași părere, fiindcă la după-amiaza cu prietenii pe care m-am dus s-o petrec la jumatea verii am ajuns să fac noi și simpatice cunoștințe – dintre membrii Clubului Harley Davidson România (video cu bbbrrrrum-brrrum, la finalul acestui articol!). Pe două roți fiind, bikerii au venit mai mult să admire amfiteatrul natural decorat cu vii care înconjoară lacul de la baza dealurilor. Și să cumpere pentru acasă. De degustat, mai greu când ai de condus încă 80 de kilometri până acasă – dar toți au încărcat coburii cu cutii de vinuri produse aici de Liviu Grigorică și au zis că vor reveni cu siguranță.

Publicitate
Excursii
Între oaspeții obișnuiți ai Velvet Winery se numără și bărboși celebri ca Bogdan Stelea (nu, nu în imaginea de deasupra, ci la finalul articolului de aici 🤣, doar că n-am putut eu să mă abțin să nu fac o glumă!)

În viitor, cazare la Velvet Winery

Odată finalizată construcția sălii de degustare și a celor trei terase aferente, în mai 2021, gazdele de la Velvet Winery spun că au înregistrat o creștere continuă a numărului de turiști – lucru pe care l-am constatat și eu, cu ochiul liber. În afară de noi și de cei 35 de motocicliști, alte două grupuri mai micuțe au venit și și-au ales câte o umbrelă care să-i apere de soare și niște șezlonguri care să le permită leneveala alături de o frapieră bine garnisită. După scurtul „curs introductiv în vinuri” și degustarea aferentă – gamele La Țigănci, Nirvana și Wine Deco, grătarul „operat” de gazde a primit justa întrebuințare, așa că nu peste mult timp paharele brumate au fost însoțite și de fripturi, ceea ce a dezlegat și limbile. Am aflat că în viitorul nu prea îndepărtat crama va oferi și posibilități de cazare superpremium.

Velvet Winery oferă degustări și timp liber de calitate pentru grupuri mari și mici

Potrivit reprezentanților Velvet Winery, sala de degustări este deschisă acum în toate anotimpurile, cu rezervare prealabilă. Deocamdată, își găsesc aici locul atât grupuri de 3-4 persoane, cât și de 30-50 de persoane, pentru a petrece o după-amiază sau o seară de degustare, plimbări pe superba proprietate, team-building sau petreceri private. Detalii și rezervări pe www.velvet-winery.ro sau la telefon 0790.999.586. Vizitele pot fi personalizate, la cerere, așa că îndrăzniți fără grijă!

Publicitate
IPPU