Vinuri românești la bag-in-box premiate la concursul de la Toulouse 2019, cu sprijinul Azoc Star Bag in Box

Nu doar vinurile îmbuteliate fac obiectul evaluărilor calitative permanente, ci și acelea ambalate în pungi speciale – bag-in-box-uri – deoarece acest segment de piață este unul foarte competitiv și foarte atractiv pentru consumatorii din întreaga lume.

Publicitate
Vinarte

Recent, două vinuri românești s-au numărat printre cele 96 premiate cu medalia „Best Wine in Box” la un astfel de concurs – Wine in Box Tolouse 2019. Zece vinuri românești – selecționate anterior în cadrul Concursului Național de Vinuri la Bag-in-box – au ajuns la această competiție prin mijlocirea companiei Azoc Star Bag in Box, reprezentantul în țara noastră al firmei inventatoare (în urmă cu 40 de ani) a acestei tehnologii de ambalare, Smurfit Kappa.

Rezultatele selecției naționale de vinuri la bag-in-box organizate de Azoc Star le puteți găsi aici.

Publicitate

Vinurile românești medaliate: Dealurile Moldovei Fetească Regală (Vincon Vrancea) şi Sarica Niculiţel Muscat Ottonel Dry (Alcovin, Vinuri de Măcin).

Concursul internațional de la Toulouse a aliniat la start 329 de vinuri din Africa de Sud, Germania, Argentina, Australia, Bulgaria, Chile, Spania, Franța, Italia, Noua Zeelandă, Portugalia, România, SUA. Vinurile românești medaliate primiseră, în 20 februarie 2019, medaliile „Cel mai bun vin bag-in-box”. Concursul din România are loc de trei ani și este organizat de Azoc Star, beneficiind de servicii de evaluare profesioniste și echidistante, efectuate după regulile internaționale de profil.

Azoc Star Bag in Box a înscris zece vinuri românești la Concursul internațional de la Toulouse destinat acestei categorii

Mai multe detalii despre produsele și activitățile din România ale companiei care a promovat vinurile românești bag-in-box în elita internațională a domeniului puteți găsi aici.