Alexandrion Group a lansat oficial The Iconic Estate, divizia care a preluat portofoliul Halewood Wines and Spirits

Alexandrion Group a lansat oficial The Iconic Estate, divizia care a preluat portofoliul Halewood Wines and Spirits, pe 23 mai, în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Ghica Tei. Invitații au făcut cunoștință cu oenologul The Iconic Estate, Lorena Deaconu Stoian(despre care am scris un articol detaliat aici), și au avut, pentru început, o degustare ghidată de Ana-Maria Vrînceanu, somelier acreditat în România – WSET nivelul 3. Aceasta a prezentat pe rând Pinot Grigio, Prahova Valley Merlot și Hyperion Fetească neagră în asociere cu tapasuri. Prezentarea companiei și cina propriu zisă au întregit evenimentul.
“(…)Am integrat operațiunile Halewood începând din iunie anul trecut, respectând moștenirea sa, deoarece vinurile produse de acesta de-a lungul anilor au fost bine primite de piață și au fost premiate în mai multe competiții internaționale, fiind primul producător de vinuri din România care a primit medalia de aur la Concours Mondial de Bruxelles.  Alegerea noii identități a fost un proces care ne-a ajutat să definim aspirația noastră în business. La Alexandrion, viziunea noastră este să împărtășim momente speciale alături de consumatorii noștri. Inspirați și ghidati de pasiunea și de experiența noastră, promitem să oferim branduri atractive consumatorilor noștri. Alegând numele The Iconic Estate simtim că ne ținem această promisiune: Să fim “Iconic” – emblematici, inovativi și să aducem entuziasm consumatorilor noștri “, a declarat Stelios Savva, Director General Alexandrion Group.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Noi produse și linii de brand pentru viitor

Valorile care definesesc The Iconic Estate sunt: calitatea, istoria, inovația și atitudinea fără compromisuri; apreciem integritatea, loialitatea și comportamentul responsabil. Ne mândrim cu produsele, oamenii și principiile noastre familiale și respectăm, în egală măsură, consumatorul, partenerii și mediul înconjurator. Aceste valori le trăim și le regăsim în acțiunile noastre din fiecare zi. Cum inovația este una dintre valorile The Iconic Estate, ca urmare a trend-urilor identificate cu privire la preferințele shopper-ului și consumatorului, pe parcursul urmatoarelor luni vom aduce atribute noi produselor existente și vom extinde portofoliul cu noi produse și linii de brand. De asemenea, vom demara acțiuni de comunicare și promovare 360 de grade pentru a ne asigura de o interacțiune constantă și intensă cu shopper-ul și consumatorul nostru”, a spus Marinela Popescu, Director de Marketing Alexandrion.

Publicitate
IPPU

Despre The Iconic Estate 

Producător, exportator și importator selectiv de vinuri liniștite și spumante, The iconic Estate deține instalații de producție și depozitare, trei linii de îmbuteliere, depozit cu temperatură controlată și pivnițe subterane. Vinăria din Gura Vadului are una din cele mai mari pivnițe din Dealu Mare. Capacitatea de procesare este de 5.000 t. struguri/an. Anual, produce aproximativ 3,6 milioane de litri de vin – circa 5 milioane de sticle. Dintre numeroasele distinctii primite, cea mai notabilă este  cea pentru primul producător român medaliat cu aur pentru Prahova Valley Special Reserve Pinot Noir 1999 la Concours Mondial de Bruxelles, 2002.  Grupul este al doilea cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România. Aproximativ 40% din producția anuală merge la export în țări precum: Marea Britanie, Estonia, Germania, Letonia, Polonia, Belgia, Luxemburg, Olanda, Danemarca, SUA, Republica Cehă, Israel, Japonia, China, Thailanda, Singapore, Taiwan, Mexic, Finlanda etc .
Compania are peste 255 ha în Dealu Mare. Etichetele propri sunt: Rhein Extra, Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley, Floare de Lună, Floarea Soarelui, La Umbra, La Crama.
Pivnițele Rhein & CIE Azuga reprezintă cel mai vechi loc unde se produce, fără întrerupere, din 1892, vin spumant după metoda tradițională din Franța. The Iconic Estate e furnizor oficial al Casei Regale a României.