Februarie, luna copiilor și a iubirii la Casa Timiș, în Dealu Mare

Casa Timiș, Dealu Mare, iarna cu zăpadă

Pachete speciale pentru vacanțele copiilor, de câte 3 sau 5 zile, au fost create special la resortul Casa Timiș din Chițorani, Dealu Mare, în perioada 6-26 februarie 2023, iar gazdele au conceput și o ofertă deosebită pentru cina de Ziua îndrăgostiților, cu sau fără cazare.

Publicitate
Excursii

Ce vor găsi familiile cu copii în vacanțele de la Casa Timiș

În fiecare zi între 6 și 26 februarie, între orele 10.30-13.30 și 16.00-19.00, sub supravegherea personalului dedicat al resortului, copii vor putea participa la activități de explorare și jocuri în aer liber sau în interior care să-i țină departe de telefon sau tabletă și să le deschidă interesul pentru socializare și învățare în moduri distractive, lăsând în același timp părinților libertatea de a alege dacă vor să se alăture juniorilor sau să se bucure în tihnă de facilitățile complexului, beneficiind de discounturi la masaje și la restaurantele de pe proprietate. Ziua vor fi disponibile spre închiriere biciclete, iar serile vor fi organizate jocuri de societate pentru părinți și copii, una dintre acestea fiind rezervată magiei focului de tabără, pentru cei care aleg pachetul de 5 nopți. Pachetele includ prânz și meniuri prestabilite și au prețuri între 3.700 și 7.500 lei pentru 2 adulți și 1 copil sub 12 ani, în funcție de tipul de cazare ales.

„That’s Amore” de 14 februarie la noul restaurant Rotonda, sub semnătura Chef Nico Lontras

Blini cu tartar de vită și icre de somon, stridii, macarons cu cremă de somon afumat  pentru amuse bouche și startere;  bisque de homar cu cartofi dulci și broccolini și medalion de mușchi de vită cu piure de țelină cu vanilie și sos de Fetească neagră cu ciocolată neagră pentru felul principal; supreme de ciocolată cu căpșune și înghețată de lavandă pentru un final glorios. Acesta e meniul festiv pregătit de echipa lui Chef Nico Lontras pentru o seară memorabilă de Valentine’s Day în noul restaurant al resortului Casa Timiș, Rotonda. Un loc la seara „That’s Amore” costă 369 lei / persoană (rezervările sunt posibile doar pentru cupluri), iar  cei care vor să-și petreacă și noaptea la proprietate o pot face la prețuri între 1.300 și 1.700 lei / cameră, doar cu rezervări în avans. (Redactor: Tamara Timofti)