Clubul privat de vin al ASR anunță o ediție de toamnă în 6 orașe

București, Brașov, Cluj și Timișoara au fost orașele gazdă ale reuniunii de vară a Clubului privat de vin al Asociației Somelierilor din România (ASR), care a avut loc în data de 8 iulie. Pentru toamnă, ambiția organizatorilor este de a coopta locații și public pasionat din șase orașe, așa că vă invităm să le urmăriți profilul de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a vedea imagini de la precedentele evenimente.

Publicitate
Vinarte

Potrivit unui comunicat dat publicității, la ediția de vară s-au degustat vinuri ale mai multor parteneri ai Clubului: Alexandrion Group – Iconic Estate, Casa de Vinuri Cotnari, Davino, Domeniile Blaga, Domeniile Urlați, Jidvei, Negrini și Sâmburești. De asemenea, au fost prezentate și unele vinuri care se află momentan în atenția comisiei tehnice a ASR pentru viitoare parteneriate, de la cramele 1000 de chipuri, Bogdan, Gitana, Gîrboiu, La Salina, Liliac, Oprișor, Recaș, Segarcea, Via Viticola Sarica Niculițel. Participanții au fost membri ai Asociației, dar și bloggeri interesați de vin, agenți activi în domeniul HoReCa, proprietari de restaurante și wine baruri și iubitori ai vinului din sfera de audiență a organizatorilor.

Potrivit președintelui Asociației, Florin Voica (foto sus, în centru), la reuniunile Clubului privat de vin al ASR, participanții „degustă România” și nu numai

Această ediție a avut loc simultan în Complexul Silva (București), Restaurant DOR (Bran, Brașov), Chios (Cluj-Napoca) și Sky (Timișoara).

Publicitate
IPPU

Susținători ai seriei de întâlniri a Clubului privat de vin ASR au fost, ca de obicei, apele minerale Borsec și Aqua Carpatica, iar parteneri media E-Restaurant.ro, HorecaInsight.ro, Vinul.ro și VIPStyle.ro.