Cofetarul Karim Bourgi susține un training, pentru prima dată în România, la Horeca School

Horeca School îl aduce la București, în perioada 11-14 aprilie, pe cunoscutul cofetar Karim Bourgi, care va avea o sesiune de „training special”. În cele patru zile, cursanții vor învăța să facă 12 deserturi care îmbină tradiția și inovația, pline de culoare, în combinații inedite de arome și texturi – toate semnături ale lui Karim Bourgi, precum: Animation citron, Baba mojito, Le Brasilien, Paris Brest, Roll Caramel Apricot.
Karim Bourgi ecunoscut pentru stilul și abilitățile sale tehnice, iar cursanții îl apreciază pentru că îi încurajează să își urmeze visele și să transforme în produse de cofetărie rodul imaginației lor.

Publicitate
Excursii


Bourgi s-a născut în Senegal și la 16 ani s-a mutat împreună cu familia în Franța. A urmat cursurile școlii Le Cordon Bleu, iar  cariera și-a început-o în restaurantul La Cigale în Beirut. Au urmat Laduree Paris Champs Elysee, apoi Fauchon Cafe în Dubai. In 2014, a luat medalie de bronz la Coupe du Monde de la Patisserie. Intenționează să se înscrie și la ediția din 2019. Acum locuiește în Dubai, unde conduce Al Mana Fashion Group, divizia regională de dezvoltare și creație a La Maison du Chocolat Paris și este proprietarul unui boutique KB Gourmandises.
Parteneri la acest eveniment sunt: Hotel Novotel, Nordic, Valrhona Chocolate, Horecons profesional, Desertonline, Silikomart Professssional, Lancome – startul bucătăriilor profesionale, Robot Coupe, Azaria Food, Omnia Gusti, Bake Store. Contact : www.horecaschool.ro , email: cristina.horecaschool@gmail.com. Facebook: https://www.facebook.com/horecaschoolromania/