Conferințele GastroArt: Identitate Gastronomică Națională – 9 decembrie, Becker Brau

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm seria de conferințe pluridisciplinare, cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) şi care ar trebui să fie strategia de promovare gastro-românească. De data aceasta, gazda noastră este berăria Becker Brau (Calea Rahovei, 157A). Intrarea este liberă!

Publicitate
Vinarte

Conferințele fac parte din seria de evenimente dedicate celebrării, pentru prima dată, a Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului (iniţiată de Cosmin Dragomir, Cezar Ioan și Nico Lontras). Proiectul este unic prin încercarea de corelare a informațiilor de la experți din diferite domenii: advertising, branding, oenologie, bucătărie, istorie, antropologie, sociologie, media generaliste și de profil, dar și autorități publice și centrale.

Turismul gastronomic și oenologic sunt doi vectori extrem de importanți pentru dezvoltarea gastronomiei și reprezintă, fără îndoială, metode prin care putem ajuta economia națională, dar și asigura parte din veniturile celor implicați în industria ospitalității.

Publicitate

Pe 9 decembrie vom avea invitați chefi, istorici, antropologi, antreprenori HoReCa

Confirmați:

Panelul de la 16:00:

Gorgan Gabriel – trainer HoReCa School

Ruxandra Gubernat – Nația Ciorbei

Antonio Momoc, specialist comunicare

Radu Rughiniș – Bottega del Tartuffo

Cosmin Dragomir – GastroArt

Panelul de la 18:00:

Anita Panait , director executiv HORA

Mihai Mohaci – deputat, coinițiator al Legii Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România

Radu Dumitrescu – cook & owner Bistro Voila si Lovin wine Bar

Aurel Borșan – Programul de Turism Responsabil

Ionuț Roman – expert HoReCa

Cezar Ioan, Vinul.ro

Intrarea este liberă.

Seria de conferințe este organizată de Asociația Curaj Înainte în parteneriat cu GastroArt și vinul.ro, printr-un proiect finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Proiectul este sprijinit și de către Grupul City Grill și Tohani România.