Tu nu te alături? Campania de binefacere “Colorez zâmbete” continuă, cu vinuri speciale de la SERVE Ceptura

145 de pachete speciale cu sticle de vin semnate de enologul Aurel Rotărescu și de antreprenorul Mihaela Tyrel de Poix sunt puse în vânzare – exclusiv online, la prețuri speciale, până la finalul anului – pentru a strânge banii necesari achiziționării unei table speciale pentru copii cu deficiențe de vedere. Continuă astfel campania caritabilă în favoarea copiilor cu dizabilități de la Centrul Școlar Cristal din Oradea (www.vazauz.ro) organizată de Club Wine Factory, reprezentată de Wine Master Solution, împreună cu crama SERVE Ceptura. Aceasta nu este prima colaborare cu scop caritabil între actualii organizatori: în trecut, trei leagăne speciale au fost achiziționate pentru același Centru ca urmare a unor acțiuni comune.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Binefacere cu gust bun

Cei care cumpără unul dintre cele 100 de pachete formate din 1 sticlă de Terra Romana Millenium roșu + 1 sticlă de Terra Romana Millenium alb (100 de lei), sau unul dintre cele 25 de sticle de Cuvee Guy de Poix (200 lei) sau din cele 20 de pachete cu 1 sticlă de Cuvee Charlotte + 1 sticlă de Cuvee Amaury (225 lei) donează, implicit, 50% din aceste sume către copiii de la Centrul Cristal și beneficiază și de livrarea gratuită a pachetelor achiziționate. Prețurile de mai sus conțin TVA.

Cei interesați să facă un bine și să aibă pe masa de sfârșit de an vinuri speciale, cu autografele enologului și al CEO-ului SERVE, pot lua legătura cu dna Lenți Mischie (e-mail: lenti.mischie@serve.ro / mobil 0723.150.503) sau cu dl Dan Săvulescu (e-mail: dan@winemastersolution.ro / mobil 0747.507.855).

Publicitate
Caloian