“Curatorul de zacuscă – texte gastronomice”, de Cosmin Dragomir, poate fi precomandată cu autograf (dar și cu vin)

Cosmin Dragomir, autorul cărții "Curatorul de zacuscă", este un participant activ și fondator al multor inițiative în domeniul recuperării și promovării gastronomiei românești

Prima carte de autor a jurnalistului culinar și prietenului Vinul.ro Cosmin Dragomir (Gastroart.ro), co-fondator al Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din România, poate fi deja precomandată. Volumul – full color, 352 pagini, cu copertă cartonată, format mare – va fi livrat la începutul lunii august. Cartea “Curatorul de zacuscă – texte gastronomice” este o culegere de articole, studii, editoriale și interviuri publicate anterior în diferite medii, dar și inedite (scrise special pentru acest volum). Cu precomandă, cartea va ajunge la destinatari semnată de autor.

Publicitate
IWCB

Istorie și antropologie culinară românească, pe înțeles

Volumul „Curatorul de zacuscă” este o culegere de texte deja publicate, completată de unele scrise special pentru acest proiect de recuperare și valorizare a gastronomiei românești

Volumul – „cea mai așteptată carte de gastronomie a anului”, după cum a caracterizat-o BioShopRomania – abordează diferite teme de istorie și antropologie culinară românească și are și multe ilustrații lămuritoare, făcând deliciul oricarui gurmand, gourmet sau pasionat de lectură. Numeroase “fun facts” din domeniul gastronomiei autohtone dovedesc cât de suprinzătoare este istoria noastră culinară, ceea ce lărgește adresabilitatea cărții – se adreseaza tuturor categoriilor de cititori, nu are pretenții academice, ba chiar din contra, este “scrisă și paginată cu gândul de a nu intimida pe nimeni”. A contribuit la stilul acesta accesibil și experiența dobândită de autor în urma numeroaselor conferințe, dezbateri și evenimente de profil pe care le-a organizat sau la care a participat ca speaker. Cunoașterea lui Cosmin Dragomir în sfera gastronomiei este rafinată și prin fondarea și administrarea primei reviste online dedicată cercetării istoriei gastronomiei și ospitalității românești – Gastroart.ro – devenită, în ultimii ani, editură de carte specializată în domeniu.

Diverse pachete promoționale însoțesc lansarea cărții pe BioShopRomania.com

Volumul poate fi precomandat exclusiv de pe BioShopRomania.com, de unde cei interesați pot alege din mai multe pachete promoționale: carte simplă, carte + vin pentru zacuscă (un concept recent lansat de GastroArt) sau carte + vin și diferite zacuște. “Curatorul de zacuscă” este un proiect editorial susținut de Eisberg Simply Fresh, BioShopRomania.com. Domeniile Averești, Dreamstime.com, TeamFresh și Cabana Vânătorilor.

Publicitate
IWCB

Redactor: Tamara Timofti