Răsfață-te toamna asta cu “GastroXperiențele Răsfăț și Desfăț”, la Casa Timiș – pe 4, 11, 18 și 25 septembrie!

În fiecare duminică a lunii septembrie 2022, Casa Timiș își așteaptă oaspeții mari și mici la un nou regal gastronomic din seria de „gastroxperiențe” începute în urmă cu trei ani sub bagheta magică a echipei chef-ului Nico Lontras într-un decor de vis, în mijlocul regiunii viticole Dealu Mare. Fii protagonistul propriei povești gastronomice și enologice și mergi la culesul strugurilor în viile Casei Timiș, care te așteaptă apoi cu un binemeritat festin. Te vei bucura de savoarea preparatelor exclusiviste, inspirate din terroir-ul local, însoțite de must proaspăt – este îndemmnul pe care ți-l facem. Un montaj video de la edițiile precedente poate fi vizualizat mai jos, iar detaliile despre edițiile acestei toamne se găsesc în continuare:

Publicitate
Vinarte

Ca unii care am fost oaspeții Casei Timiș în numeroase ocazii, inclusiv la unele speciale ca Ziua Gastronomiei și Vinului sau Premiile de Excelență Vinul.ro, putem confirma că de fiecare dată am plecat cu gândul la următoarea experiență gastronomică! O astfel de zi are în meniu antreuri pregătite special pentru doza de energie de care ai nevoie pentru culesul strugurilor, ca pâine cu unt și trufe, aperitive tradiționale ca slăninuță, cârnați Conac, cârnați crud-uscați, brânză de burduf, brânza de Horezu, ceapă roșie, castraveți, ridichi, salată de spanac tânăr cu jumări de rață, pate de curcan cu jeleu de must și struguri și salată de vinete cu roșii cherry. Felul principal te îmbie la decadență cu pastramă fragedă de berbecuț, ceafă de Mangaliță la grătar, midii la ceaun cu roșii proaspete de gradină, cartofi Casa Timiș cu trufe, dovlecei cu brânză rasă. Iar finalul apoteoric este prăjitura cu brânză de vaci și struguri cu înghețată de vin. 

Publicitate
IPPU

GastroXperiențele din septembrie 2022 se desfășoară între orele 12:00-16:00, prețul fiind de 289 lei/ persoană (copiii între 1-3 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 3 și 11 ani beneficiază de o reducere de 50%).  Rezervările se fac pentru minimum 4 persoane. Detalii și rezervări, pe site-ul resortului Casa Timiș, aici!