comunitatea Vinul.Ro

Cosmin Dragomir și BioShopRomania au lansat Vin pentru zacuscă

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară lansarea primei cărți de autor “Curatorul de zacuscă – texte gastronomice” o antologie de articole publicate în ultimii ani, dar și eseuri inedite despre poveștile și istoria gastronomiei românești. Vinul pentru zacuscă lansat împreună cu BioShopRomania face parte din campania de marketing a cărții și precede alte proiecte similare care își doresc să arate versatilitatea acestui preparat nelipsit din cămările noastre. [...]

Campania ”Colorăm zâmbete!” continuă cu o degustare verticală de Cabernet Sauvignon ANIMA, de la Aurelia Vișinescu

Vrei să fii parte a unei experiențe unice «once in lifetime»?  Daca DA atunci participă la degustarea verticală Cabernet Sauvignon ANIMA de la Crama Aurelia Vișinescu!  Special pentru copiii cu de la CSEI Cristal Oradea, a căror cauză este susținută de WineMaster Solutions, Aurelia Vișinescu a scos din vinotecă câteva sticle “prăfuite” din anii de recoltă 2008, 2009, 2011, 2012 și 2014. [...]

În Luna Gastronomiei Românești mai multe restaurante din București afișează meniuri speciale cu preparate autohtone

Am sărbătorit anul acesta, pentru prima dată, pe data de 6 octombrie, Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, zi institută prin lege, după ce a fost adoptată de Parlament, pe 27 martie 2019, la trei ani de la primele demersuri inițiate la Congresul Național de Gastronomie și Vin de Cosmin Dragomir (Gastroart.ro), Chef Nico Lontras (Rare Foods Services) și Cezar Ioan (Vinul.Ro). [...]