Campania ”Colorăm zâmbete!” continuă cu o degustare verticală de Cabernet Sauvignon ANIMA, de la Aurelia Vișinescu

Vrei să fii parte a unei experiențe unice «once in lifetime»?  Daca DA atunci participă la degustarea verticală Cabernet Sauvignon ANIMA de la Crama Aurelia Vișinescu!  Special pentru copiii cu de la CSEI Cristal Oradea, a căror cauză este susținută de WineMaster Solution, Aurelia Vișinescu a scos din vinotecă câteva sticle „prăfuite” din anii de recoltă 2008, 2009, 2011, 2012 și 2014.

Publicitate
Vinarte

Cabernet Sauvignon Anima este un vin produs în cantitate limitată și care este rezultatul celor mai buni struguri din ani excepționali.

Dacă vrei să deguști un vin excepțional si cu o poveste pe măsură, te așteptăm marți, 10 martie, la ora 19:30 la Resto Aperto – Calea Vitan 55-56. Noi vom fi acolo începând cu ora 19:00 să socializăm la un pahar de Sauvignon Blanc.

Publicitate

Pentru un „perfect” pairing vinurile vor fi însoțite de o selecție de brânzeturi și salamuri fine, iar in loc de desert ne vom îndulci simțurile cu o Tămâioasă Românească dulce.

Prețul unui bilet este 190 lei iar rezervările le poti face la adresa de email dan@winemastersolution.ro sau la tel 0747.507.855. 

Tot profitul rezultat în urma acestei acțiuni va fi folosit pentru sprijinirea activității CSEI Cristal Oradea http://www.vazauz.ro/ Centru în care învață să se bucure de viață 110 copii cu diverse dizabilități de nivel preșcolar și primar.

În urma seriei de evenimente caritabile organizate sub numele de ”Coloram zâmbete”, Centrul Cristal Oradea a putut achiziționa trei leagăne pentru copiii cu nevoi speciale de care are grijă. Mai multe puteți citi aici , aici, ,aici.